Έξι σειρές που θα σε βάλουν σε χριστουγεννιάτικο mood
Christmas mood... on με μερικές χριστουγεννιάτικες σειρούλες!

Μετράμε αντίστροφα για την έλευση του Δεκεμβρίου, ο οποίος σε λίγες ημέρες θα είναι εδώ «χτυπώντας» μας την πόρτα. Έτσι, όπως είναι φυσικό έχουμε ήδη αρχίσει να νιώθουμε έντονα τον «παλμό» των Χριστουγέννων 2023, αφού σιγά-σιγά όλες οι πόλεις έχουν αρχίσει να «ντύνονται» χριστουγεννιάτικα με το ίδιο να συμβαίνει και σε πολλά σπίτια.

Αν λοιπόν ψάχνεις μία σειρά για να δεις όσο κάθεσαι δίπλα από τα λαμπιόνια του χριστουγεννιάτικου δέντρο που αναβοσνήνου ή αν έστω θέλεις να κάνεις μία φιλότιμη προσπάθεια να μπεις σε χριστουγεννιάτικη διάθεση, τότε οι παρακάτω σειρές είναι ό,τι πρέπει για σένα.

Ας τις δούμε!

1. Οι Αγιοβασίληδες μου

Υπόθεση:  Ο Σκοτ ξεκινά να βρει έναν κατάλληλο αντικαταστάτη Άγιο Βασίλη ενώ προετοιμάζει την οικογένειά του για μια νέα περιπέτεια σε μια ζωή νότια του πόλου.

2. Dash and Lilly

Υπόθεση:  Τα αντίθετα έλκονται τα Χριστούγεννα: ο κυνικός Ντας και η χαρωπή Λίλι ανταλλάσσουν μηνύματα και προκλήσεις μέσα από ένα κόκκινο σημειωματάριο που τριγυρνά στη Νέα Υόρκη.

3. Merry Happy Whatever

Υπόθεση: Ένα μουσικός παλεύει να κερδίσει τη συμπάθεια του δύστροπου πατέρα και των ιδιόμορφων αδερφών της κοπέλας του σε μια δεκαήμερη χριστουγεννιάτικη επίσκεψη στη Φιλαδέλφεια.

4. A Christmas Carol

Υπόθεση:  Η τηλεοπτική μεταφορά του κλασικού βιβλίου του Κάρολου Ντίκενς. Πρόκειται για μία μίνι-σειρά που διαδραματίζεται στα τέλη του 1800 και μας διηγείται την ιστορία ενός κρύου και άπληστου άντρα, του Ebenezer Scrooge, παρουσιάζοντας τον όπως που δεν έχει ξαναδεί το κοινό. Η σειρά χωρίζεται σε τρία μέρη και ως εκ τούτου 3 επεισόδια και είναι λίγο πιο «σκοτεινή» απ’ όσο έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τη συγκεκριμένη ιστορία σε άλλες διασκευές.

5. I Hate Christmas

Υπόθεση:  Αφού είπε ψέματα στην οικογένειά της ότι έχει αγόρι, μια νοσοκόμα αρχίζει μια απέλπιδα αναζήτηση για να βρει σύντροφο μέχρι τα Χριστούγεννα, τα οποία είναι σε 24 μέρες.

6. Over Cristmas

Υπόθεση: Όταν ένας μουσικός αντιμετωπίζει δυσκολίες, αναγκάζεται να επιστρέψει στο σπίτι του για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Εκεί, θα έρθει αντιμέτωπος με μία σειρά από περίεργες εκπλήξεις.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
FT
2 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
FT
4 - 1
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
'
79 - 63
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;