Dragon’s Dogma 2: Νέο story trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας
Στις 22 Μαρτίου του 2024 θα επιστρέψει το πολυαναμενόμενο action-RPG της Capcom

Σε ειδικό showcase για το επερχόμενο Dragon’s Dogma η Capcom αποκάλυψε επιτέλους την ημερομηνία κυκλοφορίας, δίνοντας ταυτόχρονα στη δημοσιότητα και ένα νέο story trailer. 

Το Dragon’s Dogma 2 λοιπόν, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Μαρτίου 2024 για PC, PS5 και Xbox Series X|S με τις προπαραγγελίες να ανοίγουν άμεσα.  Tα μπόνους των προ-παραγγελιών περιλαμβάνουν 4 επιπλέον όπλα, ένα για κάθε περιοχή εκκίνησης, ενώ μαζί αποκαλύφθηκε και η Deluxe έκδοση η οποία θα περιλαμβάνει το Journey Pack, μία σειρά από πρόσθετα in-game αντικείμενα που θα σε βοηθήσουν στην περιπέτειά σου.

Σε επίπεδο gameplay το χθεσινό showcase περιλάμβανε μια πιο κοντινή ματιά στη νέα κλάση του Trickster, που χρησιμοποιεί ένα θυμιατό για να ενισχύσει τις δυνάμεις των Pawns της ομάδας σου και να δημιουργήσει ψευδαισθήσεις στους εχθρούς, κάνοντάς τους να παλεύουν μεταξύ τους. Επιπλέον, η Capcom έδειξε και την εντυπωσιακή μάχη με το γίγαντα Talos, που για να εξουδετερωθεί θα πρέπει να σκαρφαλώσεις στο σώμα του για να χτυπήσεις τα διάφορα ευάλωτα σημεία. Εξυπακούεται, ότι εκτός από τις βασικές αποστολές, το DD IΙ περιλαμβάνει και πολλά side-quests που εμβαθύνουν τον κόσμο και την ιστορία. Βελτιωμένο θα είναι και το κομμάτι δημιουργίας του χαρακτήρα με περισσότερες επιλογές στην παραμετροποίηση της εμφάνισης.  

Διαβάστε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;