Ανακοινώθηκε το Cyberpunk 2077: Ultimate Edition
Έρχεται στις 5 Δεκεμβρίου σε ψηφιακή και retail μορφή.

Δεκεμβρίου θα γίνει διαθέσιμη η Ultimate Edition του Cyberpunk 2077. Η Ultimate Edition θα περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι με το μεγάλο 2.0 Update – που ανανέωσε όλους τους μηχανισμούς gameplay, βελτίωσε την A.I. της αστυνομίας και τις μάχες με οχήματα ενώ πρόσθεσε δεκάδες νέα αντικείμενα (όπλα, οχήματα, ρούχα κ.ο.κ.)-, το μεγάλο expansion Phantom Liberty που κυκλοφόρησε το φέτος το φθινόπωρο – με τον Idris Elba στο ρόλο του πράκτορα της FIA Solomon Reed και τον Keanu Reeves να επιστρέφει στον ρόλο του ως Johny Silverhand -, καθώς και όλα τα διαθέσιμα DLC. 

Σε περίπτωση που δεν γνωρίζεις το Cyberpunk 2077 πρόκειται για ένα open world RPG παιχνίδι που διαδραματίζεται στο μέλλον. Εσύ αναλαμβάνεις τον ρόλο του V, ενός μισθοφόρου, «αναβαθμισμένο» με ρομποτικά μέλη, ο οποίος μάχεται για την επιβίωσή του, σε μια ιστορία γεμάτη καθοριστικές αποφάσεις, δράση και αξέχαστους χαρακτήρες.

Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι, η Ultimate Edition αποτελεί την πρώτη έκδοση του τίτλου που θα κυκλοφορήσει σε φυσικό αντίτυπο εκτός από τα PC και για τις κονσόλες νέας γενιάς, δηλαδή το PS5 και τα Xbox Series X|S. 

Διαβάστε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;