Mortal Kombat 1: Τα γραφικά του βιντεοπαιχνιδιού για το Switch έγιναν viral και όχι για καλό λόγο
Η έκδοση του «Mortal Kombat 1» για το Nintendo Switch έχει συγκεντρώσει αρνητικές αντιδράσεις από τους gamers για τα γραφικά του πριν ακόμα κυκλοφορήσει.

Το «Mortal Kombat 1» αναμένεται να κυκλοφορήσει για όλους την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου. Το πολυαναμενόμενο βιντεοπαιχνίδι θα είναι διαθέσιμο για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch και PC. Με τους φανς να ανυπομονούν για το νέο παιχνίδι.

Η NetherRealm Studios έχει ένα ολοκαίνουργιο σύστημα fighting με φρέσκα game modes και πολλά Fatalities. Μέχρι να δούμε τα γραφικά για το Nintendo Switch, το παιχνίδι είχε αποσπάσει διθυραμβικά σχόλια για το παρουσιαστικό και τα γραφικά του. Όμως, μόλις οι φανς είδαν τις πρώτες εικόνες και τα γραφικά του Switch, όλα άλλαξαν!

Τα γραφικά για την κονσόλα φαίνεται να μην συμβαδίζουν με αυτά για τα PS5 και Xbox Series X|S. Μάλιστα, οι εικόνες από το «Mortal Kombat 1» για το Switch έχουν γίνει trend στα social media για όλους τους λάθους λόγους!

Οι πρώτες εικόνες από την έκδοση του «Mortal Kombat 1» για το Nintendo Switch έχουν αρχίσει να κάνουν το γύρο του διαδικτύου και -η αλήθεια είναι- δεν φαίνονται ιδιαίτερα καλές. Φαίνεται πως τα γραφικά του βιντεοπαιχνιδιού έχουν υποβαθμιστεί πάρα πολύ για να μπορέσουν να «τρέξουν» στην υβριδική κονσόλα της Nintendo. Οι πιο μεγάλες διαφορές εντοπίζονται στην εμφάνιση των χαρακτήρων.

Σύμφωνα με τις εικόνες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, αλλά και τα σχόλια των φανς και των gamers στα social media, τα πρόσωπα των χαρακτήρων μοιάζουν σαν ψεύτικα, χωρίς να έχουν καθόλου λεπτομέρεια. Παράλληλα, το σύστημα φωτισμού έχει τρομερές αδυναμίες και όλα φαίνονται σαν να μην έχουν χρώμα και σαν να είναι πλαστικά.

Την ίδια στιγμή, το παιχνίδι φαίνεται πως έχει και πολλά σοβαρά bugs που το καθιστούν δύσκολο στο παίξιμο.

«Mortal Kombat 1»: Οι αντιδράσεις στο Χ για την εμφάνιση της έκδοσης για το Switch

Πηγή cover photo: Twitter

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
 1 
 0 
 0