«Faraway Downs»: Το «Australia» του Baz Luhrmann γίνεται σειρά και έρχεται αποκλειστικά στο Disney+
«Faraway Downs»: Η σειρά είναι μια επανεκτέλεση της κλασικής ταινίας του Luhrmann, «Australia», μέσα από 6 επεισόδια - Πρωταγωνιστούν η βραβευμένη με Oscar Nicole Kidman και ο υποψήφιος για Oscar Hugh Jackman.

Η συναρπαστική και περιπετειώδης σειρά, «Faraway Downs», του Baz Luhrmann, με τη Nicole Kidman και τον Hugh Jackman, θα είναι διαθέσιμη την Κυριακή 26 Νοεμβρίου, αποκλειστικά στο Disney+ στην Ελλάδα. Η σειρά είναι μια επανεκτέλεση της κλασικής ταινίας του Luhrmann, «Australia», μέσα από 6 επεισόδια.

Με πρωταγωνιστές τους Nicole Kidman, Hugh Jackman, Bryan Brown, Brandon Walters, Ben Mendelsohn, David Wenham και Jack Thompson, η ιστορία επικεντρώνεται γύρω από μια Αγγλίδα αριστοκράτισσα, τη λαίδη Σάρα Άσλεϊ (Nicole Kidman) που ταξιδεύει στην άλλη άκρη του κόσμου προκειμένου να έρθει αντιμέτωπη με τον δύστροπο σύζυγό της και να πουλήσει ένα ασυνήθιστο περιουσιακό στοιχείο: ένα ράντσο 4 εκατομμυρίων στρεμμάτων στην ενδοχώρα της Αυστραλίας. Μετά τον θάνατο του συζύγου της, ένας αδίστακτος Αυστραλός γαιοκτήμονας, ο βασιλιάς Κάρνι (Bryan Brown), καταστρώνει ένα σχέδιο για να πάρει τη γη της και εκείνη ενώνει τις δυνάμεις της με έναν σκληροτράχηλο βοσκό (Hugh Jackman) προκειμένου να προστατεύσει την περιουσία της. Η σαρωτική περιπέτεια, εξερευνείται μέσα από τα μάτια του νεαρού Νάλα (Brandon Walters), ενός παιδιού Αυστραλών ιθαγενών. Οι τρείς τους, η λαίδη Σάρα Άσλεϊ, ο βασιλιάς Κάρνι και ο Νάλα, βιώνουν τέσσερα ανατρεπτικά χρόνια που θα αλλάξουν τη ζωή τους, τη σχέση μεταξύ της Λαίδης Σάρα Άσλεϊ και του βασιλιά Κάρνι καθώς και τον αντίκτυπο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στη Βόρεια Αυστραλία.

Η ταινία «Australia» είναι σε σκηνοθεσία, παραγωγή του Baz Luhrmann, μαζί με την Catherine Knapman και τον G. Mac Brown και σενάριο του Baz Luhrmann μαζί με τους Stuart Beattie, Ronald Harwood και Richard Flanagan. Η παραγωγή και ο σχεδιασμός των κουστουμιών είναι της βραβευμένης, Catherine Martin. Παραγωγοί της σειράς της 20th Television, «Faraway Downs», είναι οι Luhrmann, Martin, Knapman και Schuyler Weiss.

Το Disney+ διαθέτει πλήθος επιλογών γονικού ελέγχου, διασφαλίζοντας μια κατάλληλη εμπειρία θέασης για όλη την οικογένεια. Οι συνδρομητές μπορούν να θέσουν ηλικιακά όρια πρόσβασης σε περιεχόμενο για ενήλικες μέσα από τη δημιουργία προφίλ με προστασία PIN, αλλά και μέσα από τη Λειτουργία Junior, που διασφαλίζουν πως τα παιδιά θα έχουν πάντα πρόσβαση σε περιεχόμενο κατάλληλο για την ηλικία τους.

Faraway Downs
©2023 Disney και οι συνδεδεμένες με αυτή εταιρείες

Μάθετε περισσότερα στο www.disneyplus.com

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
FT
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
FT
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
ΤΕΛ
66 - 104
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
ΤΕΛ
77 - 62
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;