Κόρτνεϊ Κοξ: Θυμήθηκε τη σκηνή με τη γαλοπούλα στο κεφάλι - Η ανάρτησή της στο Instagram
Η Κόρτνεϊ Κοξ δήλωσε πως μάλλον δεν θα ξαναχορέψει με μια γαλοπούλα στο κεφάλι, αν και πριν λίγα χρόνια είχε αναβιώσει την αγαπημένη σκηνή στην κουζίνα της.

Χθες Πέμπτη (24/11) ήταν η «Ημέρα των Ευχαριστιών» ή για τους αγγλομαθείς η Thanksgiving Day. Μία συνήθεια που έχουν οι κάτοικοι των Η.Π.Α. είναι να τρώνε γαλοπούλα αυτή την ημέρα και αυτό αποφάσισε να κάνει και η αγαπημένη παρέα από τα «Φιλαράκια» σε ένα επεισόδιο της αγαπημένης σειράς.

Μάλιστα σε ένα από τα επεισόδια των «Ευχαριστιών» παίχτηκε μία από τις πιο αγαπημένες και εμβληματικές σειρές, όπου η Κόρτνεϊ Κοξ, ως «Μόνικα», χόρεψε φορώντας με μια γαλοπούλα με κίτρινα γυαλιά στο κεφάλι μπροστά από τον «Τσάντλερ» που τον υποδυόταν ο Μάθιου Πέρι.

Εκτός από το κοινό φαίνεται πως αυτή η σκηνή έμεινε αξέχαστη και στην ίδια την Κόρτνεϊ Κοξ, η οποία μάλιστα την είχε αναπαραστήσει ξανά στα social media προκαλώντας φρενίτιδα για ακόμη μία φορά στο κοινό. Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν, αφού όπως έγραψε σε νέα ανάρτησή της, δεν θα το ξανακάνει.

Η ηθοποιός ανέβασε ξανά στον λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο που είχε ανεβάσει τον Νοέμβριο του 2020. Τότε, δήθεν έξαλλη, δήλωνε πως θα τρελαθεί αν ξαναδεί gif στο οποίο χορεύει «σαν ηλίθια με μια γαλοπούλα στο κεφάλι». Αμέσως μετά, αναβίωσε την εν λόγω σκηνή, στην κουζίνα της.

Αν και ανέβασε ξανά την επική αναβίωση μιας επικής σκηνής αυτή την φορά έγραψε:

«Flashback πριν από τρία χρόνια… Πιθανότατα δεν θα το ξανακάνω αυτό».

Παράλληλα, στη νέα ανάρτησή της που έκανε χθες ευχήθηκε σε όλους για την Ημέρα των Ευχαριστιών, ενώ πρόκειται για την πρώτη ανάρτηση μετά το αποχαιρετιστήριο post στον Μάθιου Πέρι, τον τηλεοπτικό της σύντροφο «Τσάντλερ».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
70'
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
69'
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
1'
47 - 66
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
4'
53 - 44
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;