Πολάκης: «Οι ηττημένοι από την επόμενη μέρα άρχισαν να υπονομεύουν»
Παύλος Πολάκης: «Θα κάνουν κόμμα μιας χρήσης που θα περάσει στη λήθη της ιστορίας».

Έντονη ήταν η αντίδραση του Παύλου Πολάκη για την ανεξαρτητοποίηση των εννιά βουλευτών από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Παύλος Πολάκης μιλώντας για τις σημερινές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ από το περιστύλιο της Βουλής, «οι ηττημένοι από την επόμενη μέρα άρχισαν να υπονομεύουν». Πρόσθεσε δε πως όσοι έφυγαν «θα κάνουν κόμμα μιας χρήσης που θα περάσει στη λήθη της ιστορίας».

Αρχικά ο Παύλος Πολάκης επικαλέστηκε την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ. «Είναι δύσκολο να πεις μια γνώμη για μια διάσπαση που γίνεται, επειδή οι ηττημένοι της δημοκρατικότατης εσωκομματικής διαδικασίας εκλογής νέου προέδρου, από την επόμενη μέρα άρχισαν να υπονομεύουν και οδήγησαν με συνειδητό και σχεδιασμένο τρόπο στην αποχώρησή τους τώρα», ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Και πρόσθεσε: «Ουσιαστικά, βάζουν και αυτοί το λιθαράκι τους στο αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο που έχει φτιαχτεί εδώ και χρόνια, ως κόμμα μιας χρήσης το οποίο θα περάσει και αυτό, όπως και τα προηγούμενα, στη λήθη της ιστορίας».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αντιπροσωπεύει και εκφράζει κοινωνικές ανάγκες και κοινωνικά στρώματα. Με το πολιτικό σχέδιο, που πολύ σύντομα θα επαναδιατυπώσουμε, με την ιστορική παρακαταθήκη του Αλέξη Τσίπρα, με τη συντριπτική πλειοψηφία των μελών και των στελεχών να στηρίζουν το αποτέλεσμα της εκλογής, θα διαμορφώσουμε τους όρους για σκληρή αντιπολίτευση στη νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση του Μητσοτάκη και για την ανατροπή του και αντικατάσταση του από μια προοδευτική κυβέρνηση, με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ».

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;