Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για δηλώσεις Σχίζα: «Δεν μπορώ να εξισώσω έναν γάμο με μια σχέση»
Ο Στάθης Σχίζας δήλωσε ότι η σχέση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου μαζί του είχε περισσότερο πάθος απ’ ότι ο γάμος της με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε νέες της δηλώσεις σχολίασε την ατάκα του Στάθη Σχίζα. Σύμφωνα με τον Στάθη Σχίζα η σχέση μαζί  του είχε περισσότερο πάθος απ’ ότι ο γάμος της με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο.

Συγκεκριμένα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Happy Day» και την Ευάννα Ζουμπούρογλου είπε:

«Είναι τελείως άστοχο γιατί δεν μπορώ να εξισώσω έναν γάμο με μια σχέση, όποια σχέση και να ήταν αυτή, όσο και να κράτησε, δεν μπορώ να την εξισώσω και να την συγκρίνω με έναν γάμο. Αισθάνθηκα αμήχανα γιατί αναφέρθηκε το όνομά μου χωρίς να το θέλω», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Δεν μου αρέσει να βλέπω δύο ανθρώπους να έρχονται σε αντιπαράθεση, ειδικά δύο πρώην μου, διαφωνώ εννοείται. Με τον Αριστομένη μίλησα γιατί έχουμε πολύ συχνή επικοινωνία και είμαστε πλέον πολύ δεμένοι σαν άνθρωποι» πρόσθεσε στη συνέχεια η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Κλείνοντας, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απάντησε:

«Δεν ξέρω αν ήταν ζήλια αλλά την βρίσκω άστοχη τη δήλωση».

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;