Αριστομένης Γιαννόπουλος για δηλώσεις Σχίζα: «Είναι λίγο αρρωστημένο να μένεις κολλημένος στο παρελθόν»
Αριστομένης Γιαννόπουλος: Ο πρώην σύζυγος της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου απάντησε στις δηλώσεις του Στάθη Σχίζα.

Ο Αριστομένης Γιαννόπουλος έδωσε τη δική του απάντηση στην ατάκα του Στάθη Σχίζα για την πρώην σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Συγκεκριμένα, ο Στάθης Σχίζας ανέφερε ότι ο δεσμός μεταξύ τους ήταν πιο παθιασμένος απ’ ό,τι ο γάμος της με τον πρώην σύζυγό της.

«Δεν έχω κανένα παθόμετρο. Γι’ αυτό μπορείτε να ρωτήσετε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ή τον Στάθη Σχίζα τι εννοεί. Δεν με ενόχλησε αυτό, δεν ασχολούμαι καθόλου. Ο καθένας τα λέει, όπως τα αντιλαμβάνεται», δήλωσε ο Αριστομένης Γιαννόπουλος στη ρεπόρτερ Χριστιάνα Κοχλατζή.

«Δεν έχω κανένα συναίσθημα, ούτε με προσβάλλει, ούτε τίποτα, μου είναι αδιάφορο», τόνισε στη συνέχεια ο πλαστικός χειρούργος.

«Όταν τελειώνει κάτι, προχωράς στο μέλλον. Είναι λίγο αρρωστημένο να μένεις κολλημένος στο παρελθόν, γιατί δε σε αφήνει να κάνεις βήματα προς το μέλλον. Και ό,τι κάνεις στο μέλλον μετά είναι μισό. Για μένα αυτό που είπε ο Στάθης, δεν εμπεριέχει τίποτα, ούτε σύγκριση. Δε με απασχολεί το θέμα», δήλωσε ο Αριστομένης Γιαννόπουλος.

«Δε συγκρίνω καμία μου σχέση με προηγούμενη. Κάθε μου σχέση είναι αυτοτελής, αυτόνομη, μοναδική. Με τον Στάθη δε μιλάμε. Με την Αλεξάνδρα έχουμε καλή επικοινωνία», κατέληξε.

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
FT
2 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
FT
4 - 1
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
ΤΕΛ
79 - 63
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;