Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Έχω κουραστεί να μιλάω για τον Στάθη Σχίζα»
«Δεν έχω κολλήματα με τον Στάθη Σχίζα»

Το Αthens Fashion Week επέστρεψε στο Ζάππειο Μέγαρο από 1 έως 4 Νοεμβρίου 2023 και fashion designers, celebrities, μοντέλα, δημοσιογράφοι και εκλεκτοί προσκεκλημένοι αναμένεται να ζήσουν την απόλυτη γιορτή της μόδας.

Το εμβληματικό Ζάππειο Μέγαρο, η καθιερωμένη έδρα της Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας θα φιλοξενήσει runways Ελλήνων και ξένων σχεδιαστών μόδας, αγαπημένων fashion brands, αλλά και νέων ταλέντων που θα παρουσιάσουν τις συλλογές τους. Έτσι, έδωσαν το παρών πολλοί λαμπεροί καλεσμένοι στο μοναδικό event.

Μεταξύ άλλων η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρέθηκε στο event και έκανε τις δικές της δηλώσεις στο «MEGA Καλημέρα»:

«Τον έρωτα δεν τον αφήνεις ποτέ, πάντα υπάρχει στο πρόγραμμα. Αν είναι να έρθει ένας νέος έρωτας, καλώς να έρθει, χωρίς να είναι προτεραιότητα και να με γεμίζει άγχος. Αυτήν την περίοδο, προτεραιότητά μου είναι η δουλειά μου».

Όσον αφορά τον Στάθη Σχίζα τόνισε:

«Έχω κουραστεί και νομίζω ότι και ο κόσμος έχει κουραστεί να με ακούει να μιλάω για τον Στάθη Σχίζα. Δεν έχω θέματα, κολλήματα με τον Στάθη Σχίζα. Αν τον δω έξω θα μιλήσουμε. Δεν επιδιώκω να πάω στο μαγαζί του, γιατί αν γίνει αυτό, ξέρω ότι θα είστε οι πρώτοι που θα το συζητήσετε».

Τέλος μιλώντας για το ενδεχόμενο να την δούμε στην τηλεόραση τόνισε:

«Θα μου άρεσε να κάνω τηλεόραση στο επίπεδο που μου ταιριάζει. Το J2US το αγαπώ, αισθάνομαι πολύ οικεία σε αυτό το πρότζεκτ και θα ήταν χαρά μου να κάνω το backstage».

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;