Δυστύχημα στα Τέμπη: Διάψευση από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για την εύρεση λειψάνων
Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαψεύδει με κατηγορηματικό τρόπο τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τον εντοπισμό ανθρώπινων μελών στα συντρίμμια από το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.

Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαψεύδει με κατηγορηματικό τρόπο τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τον εντοπισμό ανθρώπινων μελών στα κατεστραμμένα βαγόνια των αμαξοστοιχιών της πολύνεκρης τραγωδίας στα Τέμπη.

Πιο συγκεκιρμένα, σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον αρμόδιο για θέματα επικοινωνίας της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, αντεισαγγελέα Κωνσταντίνο Τζαβέλα, τονίζεται ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα εν λόγω δημοσιεύματα και προς τούτο γίνεται επίκληση έγκυρης ενημέρωσης, την οποία παρείχε η αρμόδια για τις έρευνες σχετικά με την τραγωδία των Τεμπών, Εισαγγελία Εφετών Λάρισας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση γράφει:

«Σύμφωνα με πληροφορίες οι οποίες παρασχέθηκαν στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου από την αρμόδια Εισαγγελία Εφετών Λάρισας και τον αρμόδιο Εφέτη Ανακριτή Λάρισας, ο οποίος διεξάγει την κυρία ανάκριση για την υπόθεση των Τεμπών, δεν ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα και διαψεύδονται όσα διατυπώθηκαν στα Μ.Μ.Ε από τρίτους, ότι ανευρέθησαν ανθρώπινα μέλη στα εναπομείναντα βαγόνια των αμαξοστοιχιών και διευκρινίζεται ότι κατά τις πολυήμερες και ενδελεχείς σχετικές έρευνες, μέχρι σήμερα 19/11/2023, έχουν ανευρεθεί αρκετά μικρά υπολείμματα οστών και βιολογικού υλικού(λίπος), τα οποία έχουν αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για έλεγχο DNA και ταυτοποίηση. Οι έρευνες συνεχίζονται»

Πηγή cover photo: Intime

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
0 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;