Τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας
Τα νέα τρέιλερ από σειρές και ταινίες που ξεχώρισαν την εβδομάδα που μας πέρασε.

Με την απεργία των ηθοποιών να έληξε (επιτέλους!) στο Hollywood, τα μεγάλα στούντιο ξεκινούν ξανά τις προωθητικές καμπάνιες για τις επερχόμενες ταινίες και σειρές τους. Μπορεί η απεργία να πήγε τον προγραμματισμό αρκετά πίσω, αλλά αυτό δε σημαίνει πως τα στούντιο δεν έχουν στις βιβλιοθήκες τους αρκετά project έτοιμα να τα κυκλοφορήσουν είτε σε streaming είτε στη μεγάλη οθόνη.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε τα καλύτερα τρέιλερ από σειρές και ταινίες που είδαμε μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε.

Ταινίες

Rebel Moon – Part One: A Child of Fire

Ο Zack Snyder ετοιμάζεται για το δικό του διαστημικό έπος το οποίο θα “προσγειωθεί” σε δύο μέρη στο Netflix. Το επίσημο τρέιλερ για το πρώτο μέρος που θα δούμε τον Δεκέμβριο, φαίνεται αρκετά εντυπωσιακό με έναν κόσμο με αρκετό ενδιαφέρον και μία ιστορία που θα αναμείξει τις πιο γνωστές ιστορίες και franchises που έχουμε απολαύσει και αγαπάμε μέχρι και σήμερα.

Madame Web

Το Spiderverse της Sony επεκτείνεται με μία νέα περιπέτεια που φαίνεται να ανοίγει το σχετικό universe για την εμφάνιση ενός Spider-Man. Το νέο κεφάλαιο με πρωταγωνίστριες τις Dakota Johnson και Sydney Sweeney θα φτάσεις στις αίθουσες τον Φεβρουάριο του 2024.

Anyone But You

Η Sydney Sweeney και ο Glen Powell πρωταγωνιστούν σε μία ρομαντική κομεντί -σαν αυτές που είχαν μεσουρανίσει τη δεκαετία του ’90 και 2000. Η νέα ταινία βασίζεται στο “Much Ado About Nothing” του Ουίλιαμ Σαίξπηρ.

The Garfield Movie

Το καλοκαίρι του 2024 έρχεται ξανά στις οθόνες μας -αυτή τη φορά μέσα από σειρά κινουμένων σχεδίων- ο αγαπημένος γάτος που αγαπάει τα λαζάνια και μισεί τις Δευτέρες!

Imaginary

Το στούντιο Blumhouse συνεχίζει να μας χαρίζει διαφορετικές ιστορίες τρόμου και αυτή τη φορά θέλει να μετατρέψει ένα αρκουδάκι στον χειρότερο εφιάλτη μας.

Damsel

Η Millie Bobby Brown αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε μία ακόμα ταινία του Netflix. Αυτή τη φορά, η γνωστή ηθοποιός θα βρεθεί αντιμέτωπη με Δράκους και τέρατα.

Chicken Run: Dawn of the Nugget

Η ταινία stop-motion animation με τις μεγαλύτερες εισπράξεις στην ιστορία κυκλοφόρησε το 2000 και επιστρέφει 23 χρόνια μετά με ένα σίκουελ. Η νέα ταινία θα είναι διαθέσιμη στο Netflix στις 15 Δεκεμβρίου.

Σειρές

What If…? Season 2

Το Multiverse επεκτείνεται με τον δεύτερο κύκλο της αρκετά ενδιαφέρουσας σειράς animation του MCU. Τα εννέα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα κάθε ημέρα στο Disney+ μέσα στα Χριστούγεννα.

Percy Jackson and the Olympians

Η αγαπημένη YA σειρά βιβλίων θα αποκτήσει ακόμα μία live-action μεταφορά με τη νέα σειρά του Disney+. Τα πρώτα τρέιλερ φαίνονται αρκετά καλά και περιμένουμε να δούμε αν θα είναι πιο επιτυχημένη η σειρά από τις ταινίες.

Ted TV series

Το αθυρόστομο του Seth MacFarland θα αποκτήσει τη δική του τηλεοπτική σειρά.

Monsieur Spade

Ο δημιουργός του «Queen’s Gambit» επιστρέφει με ακόμα μία μίνι σειρά που φαίνεται πως θα μας συναρπάσει. Η νέα σειρά είναι βασισμένη στον διάσημο ιδιωτικό ντετέκτιβ Σαμ Σπέιντ, έναν χαρακτήρα που δημιουργήθηκε από τον συγγραφέα Ντάσιελ Χάμετ, και πρωταγωνιστεί ο Clive Owen.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;