«The Amateur»: Αρχίζουν και πάλι τα γυρίσματα του θρίλερ κατασκοπείας
Το «The Amateur» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 8 Νοεμβρίου 2024

Η ταινία «Amateur» της 20th Century με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με Όσκαρ Ράμι Μάλεκ (Rami Malek), θα είναι από τις πρώτες παραγωγές, τα γυρίσματα της οποίας θα αρχίσουν στο Λονδίνο τον επόμενο μήνα, αναφέρουν πηγές στο Deadline.

Tα γυρίσματα του θρίλερ κατασκοπείας σε σκηνοθεσία Τζέιμς Χόους (James Hawes) είχαν αρχίσει τον Ιούνιο, αλλά διακόπηκαν αναγκαστικά όταν ξεκίνησε η απεργία των ηθοποιών.

Το πρωταγωνιστικό καστ συμπληρώνουν η Ρέιτσελ Μπρόσναχαν (Rachel Brosnahan) και ο Λόρενς Φίσμπερν (Laurence Fishburne) μαζί με τους ‘Αντριαν Μαρτίνεζ (Adrian Martine), Χολτ ΜακΚάλανι (Holt McCallany), Τζούλιαν Νίκολσον (Julianne Nicholson).

Ο Γκάρι Σπινέλι (Gary Spinelli) υπογράφει το σενάριο που ακολουθεί έναν πράκτορα της CIA, ο οποίος, μετά τον τραγικό θάνατο της γυναίκας του σε τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο, απαιτεί από τα αφεντικά του να εντοπίσουν τους δράστες. Όταν γίνεται σαφές ότι δεν πρόκειται να γίνει κάτι λόγω αντικρουόμενων εσωτερικών συμφερόντων ζητά από την υπηρεσία να εκπαιδευτεί για να τους συλλάβει ο ίδιος.

Την παραγωγή αναλαμβάνουν οι Χατς Πάρκερ (Hutch Parker), Νταν Γουίλσον (Dan Wilson) και Ράμι Μάλεκ με την εταιρεία Bleecker Street να έχει αποκτήσει τα δικαιώματα διανομής για τις ΗΠΑ.

Το «The Amateur» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 8 Νοεμβρίου 2024.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;