Εμπρηστικός μηχανισμός σε κατάστημα στο Περιστέρι
Σε διαιτητή ποδοσφαίρου της Super League φέρεται να ανήκει το κατάστημα

Εμπρηστικός μηχανισμός εντοπίστηκε σε κατάστημα στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο εμπρηστικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί σε κατάστημα λευκών ειδών στο Περιστέρι στην οδό Δερβενακίων, ενώ ο εντοπισμός του έγινε περίπου στις 2:30 σήμερα τα ξημερώματα.

Οι ίδιες πληροφορίες υποστηρίζουν πως το κατάστημα ανήκει σε διαιτητή ποδοσφαίρου της Super League.

Ο Δημήτρης Καλαϊτζάκης, ο οποίος εργάζεται ως οδηγός στο Υπουργείο Οικονομικών και συμμετείχε στο Basketaki ως διαιτητής, φέρεται πως έγινε το θύμα της εν λόγο επίθεσης. Συγκεκριμένα, στην αναμέτρηση των War Gamers με τους Πλατειακούς το παιχνίδι ήταν έντονο και ανταγωνιστικό, όταν ένα σφύριγμα του ρέφερι δημιούργησε παράπονα και ξεκίνησε η φασαρία.

Η ένταση κορυφώθηκε όμως, όταν ο προπονητής της παραπονούμενης ομάδας, ο οποίος μάλιστα είναι πρώην επαγγελματίας μπασκετμπολίστας και είχε αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία με τον Πανιώνιο, επιτέθηκε στον Καλαϊτζάκη. Σύμφωνα με αυτόπτης μάρτυρες, του έριξε γροθιά και τον σώριασε στο έδαφος, την ώρα που ο διαιτητής ήταν στη γραμματεία με σκοπό να ενημερώσει πως σκοπεύει να διακόψει οριστικά τον αγώνα.

Οι παίκτες των Πλατειακών άρχισαν να εκνευρίζονται, μα πιο πολύ απ’ όλους εκνευρίστηκε ο κόουτς της ομάδας, ο οποίος μάλιστα χειροδίκησε.

Το θύμα μετά το περιστατικό επισκέφτηκε το νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός για τις πρώτες βοήθειες, αφού ζαλιζόταν από το χτύπημα στο κεφάλι, ενώ έχει αποφασίσει να καταθέσει μήνυση στον θύτη για εξύβριση, αλλά και σωματική βλάβη.

Πηγή: ΕΡΤ

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;