Μπίλι Άιλις: Έκανε περιοριστικά μέτρα σε εμμονικό θαυμαστή της
Στην κατάθεση της η Μπίλι Άιλις, ζητά προστασία τόσο για την ίδια, όσο και για τον πατέρα της, Patrick O'Connell.

Περιοριστικά μέτρα εναντίον ενός εμμονικού – όπως αποδείχτηκε – θαυμαστή της, κατέθεσε η Μπίλι Άιλις.

Η ίδια προχώρησε σε αυτή την κίνηση, καθώς υποστηρίζει πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι εξαιρετικά επικίνδυνος, αφού αποπειράθηκε μέχρι και να εισβάλει στο σπίτι της.

Τα περιοριστικά μέτρα έφερε στο φως το The Blast, και σύμφωνα με αυτά, η δημοφιλής τραγουδίστρια ισχυρίζεται ότι ο άγνωστος που προσπάθησε να μπει στο σπίτι της, της έχει δημιουργήσει φόβο ενώ παράλληλα έχει απειλήσει και μέλη της οικογένειάς της.

Στην κατάθεση της η Μπίλι Άιλις, ζητά προστασία τόσο για την ίδια, όσο και για τον πατέρα της, Patrick O’Connell, τη μητέρα της Maggie Baird, τον αδελφό της Finneas O’Connell και μια στενή οικογενειακή φίλη, τη Zoe Donahoe.

Η τραγουδίστρια υποστηρίζει ότι εξαιτίας αυτού υπέστη «σοβαρή και ουσιαστική συναισθηματική βλάβη, συμπεριλαμβανομένου του φόβου για την ασφάλειά της και της οικογένειας και των φίλων της, της συνεχιζόμενης απώλειας της ηρεμίας της, αλλά και του προσωπικού της χώρου, ως αποτέλεσμα των επανειλημμένων περιστατικών παρενόχλησης».

«Είναι επίσης ιδιαίτερα ανησυχητικό για μένα το γεγονός ότι γνωρίζει πού είναι το σπίτι μου και έχει έρθει στην κατοικία μου (και προφανώς και το σπίτι των γονιών μου) προσπαθώντας να με βρει», υποστήριξε στην κατάθεσή της.

«Ανησυχώ για το ότι γνωρίζει επίσης πού μένουν ο Finneas και η Zoe, και ότι αν δεν περιοριστεί θα συνεχίσει το μοτίβο της παρενόχλησης εναντίον όλων μας, θα κάνει πράξη τις απειλές του και θα φτάσει σε ακόμα πιο ακραίες καταστάσεις για να κάνει πράξη τις άγριες φαντασιώσεις του», πρόσθεσε επίσης.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της μάλιστα, περιγράφει ένα περιστατικό που θυμήθηκε με τον συγκεκριμένο άνδρα από τις  4 Νοεμβρίου, όταν εμφανίστηκε ξαφνικά έξω από το σπίτι της στο Λος Άντζελες, χτυπώντας αρκετές φορές το κουδούνι της ενδοεπικοινωνίας γύρω στις 2:12 π.μ.

«Μπόρεσα να δω μια κάμερα που κατέγραφε το εξωτερικό του σπιτιού μου, η οποία τον έδειχνε να περιφέρεται μπροστά από την πύλη της εισόδου της κατοικίας μου, να μιλάει στο τηλέφωνό του και τελικά να κάθεται εκεί», αποκάλυψε η τραγουδίστρια.

Τότε στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί, οι οποίοι τον έψαξαν και τέλος τον απομάκρυναν από το σπίτι.

«Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που ένα άγνωστο άτομο επιχειρεί να επικοινωνήσει με την οικογένειά μου ή εμένα και μας παρακολουθεί, κάθε φορά, συμπεριλαμβανομένου του περιστατικού της 4ης Νοεμβρίου 2023, μου προκαλεί σημαντική ανησυχία, φόβο και συναισθηματική δυσφορία για την προσωπική μου ασφάλεια και την ασφάλεια της άμεσης οικογένειάς μου», συμπληρώνει.

Η 21χρονη παραδέχτηκε παράλληλα,  ότι ανησυχεί «πως κάποια μέρα ένα από αυτά τα άτομα θα κάνει κάτι βίαιο ή εξαιρετικά ενοχλητικό σε εμένα ή σε ένα από τα μέλη της οικογένειάς μου».

«Δυστυχώς, η εμπορική μου επιτυχία επέτρεψε σε άτομα που μου είναι άγνωστα, να με παρακολουθούν, να με παρενοχλούν, να με απειλούν και να επιδιώκουν να έρθουν σε προσωπική επαφή μαζί μου και ενδεχομένως να με βλάψουν», κατέληξε, περιμένοντας ένα δικαστή να υπογράψει το αίτημα της, καθιστώντας το ως μόνιμο περιοριστικό μέτρο.

Με πληροφορίες από The Blast

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
38'
1 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
38'
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
9'
20 - 32
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
9'
22 - 20
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;