Άλεκ Μπάλντουιν: Νέο βίντεο από τα γυρίσματα του Rust που φαίνεται να πυροβολεί με ψεύτικο όπλο
Το βίντεο είναι τραβηγμένο μόλις λίγες ημέρες πριν τον τραγικό θάνατο της 42χρονης κινηματογραφίστριας Χαλίνα Χάτσινς στις 21 Οκτωβρίου 2021.

Νέο βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας, από τα γυρίσματα της ταινίας Rust, όπου δείχνει τον Άλεκ Μπάλντουιν να πυροβολεί με ένα ψεύτικο όπλο και να εκφράζει τις ανησυχίες του, σχετικά με την ασφάλεια σε περίπτωση που χρησιμοποιούσε αληθινό.

Το βίντεο είναι τραβηγμένο μόλις λίγες ημέρες πριν τον τραγικό θάνατο της 42χρονης κινηματογραφίστριας Χαλίνα Χάτσινς στις 21 Οκτωβρίου 2021, την οποία κατά τη διάρκεια μίας σκηνής, ο Άλεκ Μπάλντουιν πυροβόλησε κατά λάθος, όταν το όπλο που κρατούσε εκπυρσοκρότησε.

Συνολικά οι εισαγγελείς έχουν δει τουλάχιστον πέντε βίντεο, ωστόσο ένα έχει δει το φως της δημοσιότητα προς το παρόν και δείχνει τον Μπάλντουιν κατά τη διάρκεια των προβών του στα γυρίσματα, να πυροβολεί με ψεύτικα όπλα. Σε δύο από αυτά να εκφράζει την ανησυχία του για την ασφάλεια ορισμένων μελών του συνεργείου ενώ στη συνέχεια τους βάζει να αλλάξουν θέσεις για να μην υπάρξει κάποιο ατύχημα.

 

 

 

Μάλιστα σε ένα από τα βίντεο, ο Μπάλντουιν φαίνεται να κρατάει όπλο και ζητάει από κάποιον να μετακινηθεί από την «άλλη πλευρά της κάμερας» καθώς όπως είπε «δεν θέλω να πυροβολήσω προς το μέρος σου».

Σε ένα άλλο απόσπασμα, εξέφρασε τις ανησυχίες του για ένα μονοπάτι που θα χρησιμοποιούσε το συνεργείο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μιας σκηνής, καθώς σε ένα γύρισμά ένα μέλος της παραγωγής έπεσε. Ο ηθοποιός ακούγεται να τον ρωτά επανειλημμένα αν είναι καλά πριν συνεχιστεί το γύρισμα.

Τo νέo βίντεο, ήρθε στο φως της δημοσιότητας μία ημέρα πριν οι εισαγγελείς, συγκαλέσουν το σώμα ενόρκων, προκειμένου να τους ζητήσουν να εξετάσουν εκ νέου κατηγορία του Μπάλντουιν για ανθρωποκτονία εξ αμελείας.

Αυτά τα πέντε βίντεο, είναι μόνο μερικά από όσα παρουσιάστηκαν στους ειδικούς εισαγγελείς τον περασμένο μήνα, αφότου ζητήθηκαν από την Rust Movie Productions LLC την άνοιξη. Μέχρι στιγμής δεν είναι σαφές πόσα έχουν εξεταστεί.

«Μετά από εκτεταμένη έρευνα τους τελευταίους μήνες, ήρθαν στο φως πρόσθετα γεγονότα που πιστεύουμε ότι δείχνουν πως ο κ. Μπάλντουιν έχει ποινική ευθύνη για τον θάνατο της Χάτσινς», είχαν αναφέρει οι εισαγγελείς σε δήλωση που δημοσιεύθηκε στις 17 Οκτωβρίου.

Από την δική του πλευρά, ο Άλεκ Μπάλντουιν εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι είναι αθώος.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;