Βάνα Μπάρμπα: «Μη με ξαναφωνάξετε για τη ζωή μου, για το παιδί μου ή για τον σύντροφό μου»
Βάνα Μπάρμπα: «Από εδώ και πέρα θέλω να αισθάνομαι χρήσιμη»

Στην εκπομπή Πρωινό ΣουΣού μίλησε η Βάνα Μπάρμπα. Η γνωστή ηθοποιός, που τα τελευταία χρόνια ασχολείται ενεργά με τα κοινά και τη φιλανθρωπία, συνομίλησε με την Ελένη Τσολάκη και μεταξύ άλλων εκμυστηρεύτηκε στον αέρα ένα περιστατικό που την αναστάτωσε λίγο πριν φτάσει στο πλατό.

«Δουλεύω με το Μορφωτικό – Πολιτιστικό Ινστιτούτο όπου και είμαι Πρόεδρος και έχουμε και ένα Σωματείο «Δύναμη Ζωής» στο οποίο είμαστε όλοι εθελοντές», ανέφερε αρχικά η Βάνα Μπάρμπα για την κοινωνική της δράση.

«Σήμερα με πήραν τηλέφωνο πριν έρθω εδώ σε εσάς και πραγματικά έβαλα τα κλάματα, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Έχουμε ένα παιδί στην Αγία Βαρβάρα, τον έχω από μικρό, και από κάποιο λάθος προφανώς σήμερα η ΔΕΗ του έκοψε το ρεύμα», είπε η ηθοποιός.

«Έκοψε το ρεύμα σε ένα παιδί που είναι ορφανό, με μια μητέρα που ανήκει στην εισαγγελία ανηλίκων, δεν μπορούν να γίνονται αυτά τα λάθη. Είναι δυνατόν να κόβουν το ρεύμα σε ένα παιδί που δεν έχει να ζήσει; Έμαθα πριν λίγο ότι έγινε λάθος αλλά έβαλα τις φωνές», πρόσθεσε η Βάνα Μπάρμπα.

«Εγώ αυτό θέλω να κάνω στο εξής. Μη με ξαναφωνάξετε άλλο για τη ζωή μου, για το παιδί μου ή για τον σύντροφό μου. Από εδώ και πέρα θέλω να αισθάνομαι χρήσιμη», τόνισε η Βάνα Μπάρμπα.

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;