Χαμός στη «Super Κατερίνα» με τον Σπύρο Μαρτίκα - «Έχει γίνει η μεγαλύτερη κατίνα της ελληνικής τηλεόρασης
Η on air «έκρηξη» θυμού του Σπύρου Μαρτίκα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Ο Σπύρος Μαρτίκας έπεσε θύμα ληστείας, αφού ληστές εισέβαλαν και έκλεψαν το φαρμακείο του. Ωστόσο, διάφοροι χρήστες των social media σχολίασαν πως ήταν δήθεν σκηνοθετημένη, με αποτέλεσμα ο ίδιος να βρεθεί καλεσμένος σήμερα Τετάρτη (15/11) στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Με αφορμή όμως ένα βίντεο που έπαιξε η εκπομπή για τα σχόλια χρηστών των social media, ο Σπύρος Μαρτίκας έχασε την υπομονή του και «εξερράγη» λέγοντας για τη συνεργάτιδα της εκπομπής που ετοίμασε το ρεπορτάζ ότι «έχει γίνει η μεγαλύτερη κατίνα της ελληνικής τηλεόρασης».

«Τέθηκε η ζωή της υπαλλήλου μου σε κίνδυνο κι εσύ βγήκες και είπες ότι ήταν στημένη η ληστεία! Ντροπή σου!» πρόσθεσε εμφανώς έξω φρενών ο Σπύρος Μαρτίκας.

Φυσικά η «έκρηξη» θυμού του Σπύρου Μαρτίκα προκάλεσε αντιδράσεις με την Κατερίνα Καινούργιου να υπερασπίζεται την συνεργάτιδά της.

«Εμένα αυτή είναι η δουλειά μου. Εγώ πληρώνομαι πολλά χρόνια για να κάνω την κατίνα και το κάνω με αξιοπρέπεια! Δεν πήγα στο Survivor για να κάνω ό,τι έκανες εσύ! Ξαναβάλτε το βίντεο να δείτε τι είπα, εγώ είπα ντροπή σε όσους βγαίνουν και λένε κάτι τέτοιο!» είπε η Έλενα Πολυκάρπου που ετοίμασε το ρεπορτάζ.

Με τη σειρά της η Κατερίνα Καινούργιου είπε στον Σπύρο Μαρτίκα ότι δεν δέχεται κουβέντα για την συνεργάτιδά της γιατί είναι και προσωπική της φίλη και έκλεισε αμέσως την ζωντανή σύνδεση και πήγε σε διαφημίσεις.

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;