Στις 23/11 θα διατεθεί το Legion GO της Lenovo στην ελληνική αγορά
Έχουν ανοίξει ήδη οι προπαραγγελίες.

Εξαιρετικός μήνας για όσους ψάχνουν για φορητή gaming κονσόλα αποδεικνύεται ο Νοέμβριος, αφού μετά την αναπάντεχη ανακοίνωση του Steam Deck OLED από την Valve, έχουμε και την έλευση της Legion GO, της νέας φορητής κονσόλας της Lenovo, η οποία θα γίνει διαθέσιμη στη χώρα μας στις 23 Νοεμβρίου, με τις προπαραγγελίες να έχουν ανοίξει ήδη στους μεγάλους retailers. 

Αυτή τη στιγμή οι σχετικές αναρτήσεις περιλαμβάνουν μόνο τη μία έκδοση της Legion Go, εκείνη με τα 512GB αποθηκευτικού χώρου, η οποία θα κοστίζει €899,99, χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα αν θα έρθει στη χώρα μας και η έκδοση με το 1ΤΒ και αν ναι, σε τι τιμή. Τη Legion GO, είχαν την ευκαιρία να την δουν από κοντά οι επισκέπτες του πρόσφατου Gameathlon, όπου ήταν μία από τις βασικές ατραξιόν του «περιπτέρου» της Lenovo, προκαλώντας το έντονο ενδιαφέρον των επισκεπτών της έκθεσης.

H Legion GO είναι η πρώτη φορητή κονσόλα της Lenovo, η οποία στηρίζεται στην πλατφόρμα Ryzen Z της AMD ενσωματώνοντας μία σειρά από χαρακτηριστικά που συναντάμε για πρώτη φορά σε φορητό σύστημα με Windows λειτουργικό, όπως τα αποσπώμενα TrueStrike χειριστήρια αλά Nintendo Switch, η λειτουργία FPS για βελτιωμένη στόχευση σε παιχνίδια δράσης και η συμβατότητα με τα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας Legion Glasses. 

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά να θυμήσουμε ότι Legion GO έρχεται με οθόνη αφής Lenovo PureSight των 8,8 ιντσών με ανάλυση QHD+, αναλογία πλευρών 16:10 και ρυθμό ανανέωσης 144Hz. Χρησιμοποιεί επεξεργαστή Ryzen Z1 Extreme, με 16GB μνήμης RAM LPDDR5x, έχει μπαταρία 49,2Whr με Super Rapid Charge, διαθέτει 2 θύρες USB Type-C για συνδεσιμότητα με αξεσουάρ και τη φόρτιση, υποστηρίζει δίκτυα Wi-Fi 6E και Bluetooth 5.2, ενώ εκτός των Windows 11 Home τρέχει και το ειδικό Legion Space UI της Lenovo που συγκεντώνει όλες τις gaming λειτουργίες σε ένα περιβάλλον. 

Διαβάστε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1