My Style Rocks: Κουδουνάρης σε Γεωργία - «Σε ενδιαφέρει μόνο ο βαθμός και τίποτα άλλο»
«Καμία δεν κέρδισε με καρτελάκια»

Στο σημερινό επεισόδιο του «My Style Rocks» ο Στέλιος Κουδουνάρης ήρθε για άλλη μια φορά σε αντιπαράθεση με τη Γεωργία. Αφορμή στάθηκε αυτή τη φορά ένα καρτελάκι που είχε μείνει στο ρούχο της παίκτριας και που όργισε τον κριτή.

Ακολουθεί ο διάλογος:

Στ. Κουδουνάρης: «Εσύ μας συστήθηκες εδώ ως η κοπέλα που σιδερώνει τα ρούχα της, που την ενοχλούν τα απεριποίητα, το ένα και το άλλο. Αυτό που σε χαρακτηρίζει είναι να είναι τα ρούχα σου περιποιημένα και η εμφάνισή σου μελετημένη. Και έρχεσαι εδώ με τα καρτελάκια;»

Γεωργία«Νόμιζα ότι δεν θα φαίνεται. Πολλές φορές έχουμε βάλει με καρτελάκια»

Στ. Κουδουνάρης: «Και;»

Γεωργία: «Θεωρείτε ότι θα ήθελα να το δείτε; Το άφησα γιατί ήταν εδώ. Θα το έβγαζα ήταν πολύ εύκολο να βγει. Αλλά λέω δεν θα φαίνεται. Αλήθεια σας λέω είναι πολύ εύκολο να μπει και να ξαναβγει»

Στ. Κουδουνάρης: «Εμένα μου λες;»

Γεωργία: «Θεώρησα πραγματικά ότι δεν φαίνεται»

Στ. Κουδουνάρης«Εγώ να σου πω τι θεωρώ; Ότι σε ενδιαφέρει μόνο ο βαθμός και τίποτα άλλο»

Γεωργία: «Τι θεωρείτε; Δεν φέρνω προτάσεις, σας έχω προσβάλλει, φέρνω ασιδέρωτα, σας έχω δώσει ποτέ κάποιο δικαίωμα, σας έχω φέρει σε δύσκολη θέση, έχω φέρει κάτι που δεν είναι προσβάσιμο ή δεν είναι προς συζήτηση; Σας έχω δείξει ότι δεν έχω βαρεθεί; Σας έχω κλάψει; Σας έχω πει γιατί μου βάλατε 1; Ό, τι μου λέτε το κατανοώ και το δέχομαι. Άρα να μην μου το λέτε αυτό γιατί δεν ισχύει. Και το πιο εύκολο θα ήταν να βγάλω το καρτελάκι»

Στ. Κουδουνάρης: «Γιατί δεν το έβγαλες;»

Γεωργία: «Γιατί μου έκατσε ότι δεν φαίνεται. Σας κάλυψα;»

Στ. Κουδουνάρης: «Μπορείς να έρχεσαι με τα καρτελάκια»

Γεωργία: «Δεν ήθελα να σας προσβάλλω, και ξαναλέω το πιο εύκολο ήταν αν βγάλω το καρτελάκι, δεν το έκανα γιατί θεώρησα ότι δεν φαίνεται»

Στ. Κουδουνάρης: «Ξέρεις κάτι, καμία δεν κέρδισε με καρτελάκια. Αν αυτό μπορείς να κάνεις με γεια σου και χαρά σου. Αν νιώθεις ωραία, είναι υπέροχο αυτό, γιατί πρέπει να νιώθουμε ωραία με τα ρούχα που φοράμε»

Γεωργία: «Σίγουρα δεν με νοιάζει μόνο ο βαθμός. Προσπαθώ να έρχομαι εδώ πέρα και να γίνομαι καλύτερη, για όλου σας, όχι μόνο για εσάς και για τις συμπαίκτριές μου»

Στ. Κουδουνάρης: «Σε αυτό το παιχνίδι δεν σας υποχρεώνει κανένας να αγοράζετε ρούχα. Μπορείτε να παίρνετε από τις γειτόνισσες, τις θείες, τα σκουπίδια. Το λάθος σου δεν ήταν ότι δανείστηκες ρούχο, ήταν ότι δεν έβγαλες το καρτελάκι που σημαίνει ότι δεν ασχολήθηκες με την εικόνα σου όσο πρέπει για μια διαγωνιζόμενη. Εντάξει; Δεν έχει σχέση το στυλ με τα χρήματα. Συγκεντρώσου στα ρούχα σου, συγκεντρώσου στα ρούχα σου»

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;