My Style Rocks: Έμεινε άναυδος ο Στέλιος Κουδουνάρης - «Παιδί μου ακούς τι λες;»
Μπροστά στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks βρέθηκε για ακόμη μία φορά η Αμάντα.

Μπροστά στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks βρέθηκε για ακόμη μία φορά η Αμάντα. Η παίκτρια υιοθέτησε το concept «μεσημεριανή συνάντηση με τη νέα της social media manager», όμως δεν έδειξε να πείθει με το στυλ της τον Στέλιο Κουδουνάρη, ο οποίος τη βαθμολόγησε με 1.

«Κοίταξε, το ντεπιές μαζί με αυτά τα δύο λούρεξ είναι πολύ ωραία. Ταιριάζουν με τα μαλλιά σου, ωραία και τα κοσμήματα, ωραίο το παντελόνι και ωραία η ζώνη. Και σταματάω εκεί όσον αφορά αυτό το look», είπε αρχικά ο Στέλιος Κουδουνάρης.

«Δεν μου ταιριάζει το μπουφάν σε αυτό το look, έχει τελείως διαφορετικό ύφος και δεν έρχεται σε μία ωραία κόντρα. Όλο το look δεν έχει κάτι ιδιαίτερο, είναι κομψό χωρίς να μας δίνει κάτι», πρόσθεσε ο κριτής.

Όταν η Αμάντα προσπάθησε να δικαιολογήσει τις στυλιστικές της επιλογές, ο Στέλιος Κουδουνάρης απόρησε με την παίκτρια που αδυνατούσε να καταλάβει τις υποδείξεις του.

«Παιδί μου, ακούς τι λες; Ποια είναι η πρόταση σε αυτό το look; Σκέφτομαι ποιο είναι το νόημα αυτής της εικόνας», παρατήρησε ο κριτής του My Style Rocks, με την Αμάντα να αντιμετωπίζει με χιούμορ την κριτική του.

Διχασμένοι εμφανίστηκαν για τη συγκεκριμένη εμφάνιση και οι άλλοι δύο κριτές του My Style Rocks, ενώ νωρίτερα ούτε οι παίκτριες έδειξαν ενθουσιασμένες με το ενδυματολογικό αποτέλεσμα.

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

10-05-2024

Μαρούσι

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;