Εύη Βατίδου: Τι υποστηρίζει για το τροχαίο
«Σχεδόν μας πάτησε», είπε ο οδηγός της μηχανής

Δύο εκδοχές της ιστορίας με το τροχαίο στη Γλυφάδα έδωσαν από τη μια η Εύη Βατίδου και από την άλλη ο οδηγός της μοτοσυκλέτας.

Μιλώντας στο MEGA η Εύη Βατίδου ανέφερε για το περιστατικό που οδήγησε στο ατύχημα: «Αρχίζει να μου κοπανάει το τζάμι, να με βρίζει χυδαία, και κρατάει στο αριστερό του χέρι το κράνος του, ενώ του απαντώ μέσα από το τζάμι. Είδα έναν άνθρωπο κολλημένο στο τζάμι έτοιμο να κάνει κίνηση. Του μίλησα ευγενικά, δεν υπήρξε διαπληκτισμός. Δεν υπάρχει κανένα κλείσιμο, πέσιμο, φανάρια, δεν ξέρω γιατί λέει όσα λέει».

Για την συνέχεια της ιστορίας και το κυνηγητό είπε μεταξύ άλλων: «έπεσε, ήπια ευτυχώς, και για να αποφύγω το ενδεχόμενο να τους πατήσω έκανα αριστερά πάνω σε ένα φράχτη και έπεσα σε χαντάκι».

Νωρίτερα η Εύη Βατίδου αφέθηκε ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους μετά την απολογία της στον ανακριτή για το επεισόδιο στη Γλυφάδα με τον τραυματισμό της 57χρονης. Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις του αμέσως μετά την απολογία της Εύης Βατίδου και την απόφαση, έκανε λόγο για «απαράδεκτη ποινική δίωξη εις βάρος της».

Υπενθυμίζεται ότι η Εύη Βατίδου φέρεται να κυνήγησε οδηγό μηχανής, στην οποία επέβαινε και μια γυναίκα, με αφορμή όπως υποστηρίζει ζημιά που της προκάλεσαν στον καθρέφτη του αυτοκινήτου της.

 

 

 

 

Τι είπε ο οδηγός της μηχανής για το συμβάν με την Εύη Βατίδου

Από την πλευρά του ο οδηγός της μηχανής μιλώντας επίσης στο MEGA για το περιστατικό με την Εύη Βατίδου τόνισε: «Μας κυνήγησε, 100 μέτρα από το σπίτι μου. Στην κυριολεξία σχεδόν μας πάτησε, 100 μέτρα από το σπίτι μου. Είμαι σοκαρισμένος. Δεν έχω κοιμηθεί όλο το βράδυ».

Στη συνέχεια εκείνος υποστήριξε πως υπήρχε φραστικό επεισόδιο. «Αλλά είμαστε δύο άνθρωποι που έχουμε σώας τας φρένας. Σε καμία περίπτωση δεν πήγαμε να χτυπήσουμε το αυτοκίνητο. Η κυρία Βατίδου παραβίασε κόκκινο σηματοδότη, της έκανα μία σύσταση, αντέδρασε άσχημα και έτσι ξεκίνησαν όλα. Αυτό που συνέβη όμως δεν δικαιολογεί αυτό που έγινε στην συνέχεια, την καταδίωξη και την μηχανή μου να βρίσκεται κάτω από το τζιπ. Η σύντροφος μου έχει σπάσει, χέρι, πόδι και πλευρό. Το χέρι της, μας λένε οι γιατροί, έχει διαλυθεί, θα χειρουργηθεί την Πέμπτη. Έχω κινηθεί ήδη νομικά. Δεν γνώριζα την κυρία Βατίδου. Δεν την γνωρίζω. Την έχω ακούσει, αλλά δεν την αναγνώρισα», ανέφερε επίσης.

 

 

 

 

 

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;