Βάσω Λασκαράκη: «Μετά από πολλά χρόνια κατάλαβα τι πάει να πει κρίση πανικού»
Βάσω Λασκαράκη: «Μπορεί μερικές φορές να ταράζομαι ή να βλέπω τον εαυτό μου στην τηλεόραση και μερικές φορές, μην σου πω, αλλάζω κιόλας κανάλι»

Η Βάσω Λασκαράκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, το μεσημέρι της Πέμπτης (9/11), με αφορμή την παρουσίαση της νέας της εκπομπής στον ΣΚΑΪ. Ανάμεσα σε άλλα, η ίδια μίλησε για την απόφαση να βρεθεί στον χώρο της παρουσίασης καθώς και την αδυναμία να βλέπει τακτικά τον εαυτό της στην τηλεόραση.

Πιο συγκεκριμένα, η Βάσω Λασκαράκη εξομολογήθηκε πως «η αλήθεια είναι ότι πήρα μια γεύση πριν καν βγει το δελτίο τύπου γιατί κάθε μέρα πήγαινα στο θέατρο και με έπαιρναν τηλέφωνο για να μου πουν: «Βάσω έγινε κάτι; Είναι έξω από το θέατρο και σε περιμένουν». Αυτό συνεχίστηκε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και ξέρω, δεν είναι κάτι νέο, ότι όλοι οι άνθρωποι προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους. Λογικό είναι να ασχοληθούν με κάτι καινούργιο, το καταλαβαίνω και δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανέναν».

«Μπορεί μερικές φορές να ταράζομαι ή να βλέπω τον εαυτό μου στην τηλεόραση και μερικές φορές, μην σου πω, αλλάζω κιόλας κανάλι! Γιατί καταλαβαίνω πως είναι η δουλειά των άλλων, είναι κάτι καινούργιο, θα συζητηθεί. Ακόμα και να ξέρω ότι είμαι καλεσμένη σε μια εκπομπή που είναι καλεσμένη, γενικότερα, μπορεί να μην κάτσω να το δω γιατί μπορεί να αγχωθώ αν τα έχω πει καλά και αν είμαι ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα».

«Εδώ βλέπω σίριαλ και το βλέπω με… ένα μαξιλάρι το πρώτο επεισόδιο! Μην σου πω τι πέρασα με το πρώτο επεισόδιο της εκπομπής, αφού μετά από πολλά χρόνια κατάλαβα τι πάει να πει κρίση πανικού. Δεν είχα με αυτά που έλεγαν οι άνθρωποι γύρω γύρω, δεν έχω κανένα θέμα με κανέναν, ήταν δικό μου εντελώς εσωτερικό. Έχω τα δικά μου άγχη» πρόσθεσε, επίσης, η Βάσω Λασκαράκη.

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;