Θοδωρής Μαραντίνης: «Όταν είχα δικαστήριο κάποιοι άνθρωποι φοβήθηκαν να συνεργαστούν μαζί μου»
Θοδωρής Μαραντίνης: «Προς χαρά μου είδα ότι δεν επηρεάστηκε όμως το κομμάτι των εμφανίσεων από οτιδήποτε μπορεί να γράφτηκε»

Στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε καλεσμένος ο Θοδωρής Μαραντίνης. Μεταξύ άλλων ο δημοφιλής τραγουδιστής και frontmant των Onirama αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη που είχε με την πρώην σύζυγο του και τον τρόπο που αυτή επηρέασε προσωρινά την καλλιτεχνική του διαδρομή.

Ειδικότερα, ο Θοδωρής Μαραντίνης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το να βγαίνουν τα πάντα στη δημοσιότητα είναι σίγουρα ένα σοκ, αλλά το χειρότερο είναι να βγαίνουν πράγματα που δεν ισχύουν. Νομίζω πως εκείνη η περίοδος δεν επηρέασε τόσο τις εμφανίσεις με την μπάντα γιατί νομίζω πως ευτυχώς η μπάντα έχει μια καλή πορεία και ένα ειδικό βάρος τόσα χρόνια που δύσκολα επηρεάζεται από αυτό το κομμάτι. Νομίζω δηλαδή ότι έχει μια δική της ύπαρξη που δεν επηρεάζεται τόσο πολύ, είτε εγώ είμαι παντρεμένος είτε δεν είμαι είτε οτιδήποτε».

«Κάποιος μπορεί να πει κάτι, γραφόταν κάτι είτε καλό είτε κακό. Προς χαρά μου είδα ότι δεν επηρεάστηκε όμως το κομμάτι των εμφανίσεων από οτιδήποτε μπορεί να γράφτηκε ή υπήρχε στον αέρα και έλεγε ο καθένας τα δικά του. Αυτό είδα ότι δεν μας επηρέασε ούτε στο να παίξουμε κάπου ή οτιδήποτε άλλο».

«Μόνο εκείνη την περίοδο που ήταν το δικαστήριο, κάποιοι άνθρωποι φοβήθηκαν επαγγελματικά επειδή είχα αυτή την αρνητική δημοσιότητα τότε να συνεργαστούν μαζί μου. Αυτό με στενοχώρησε πολύ γιατί για μία περίοδο κάποιοι άνθρωποι είπαν ότι «υπάρχει αυτό το θέμα». Που είναι ίσως λογικό για κάποιους χορηγούς, κάποιες εκπομπές που είχαν χορηγό. Αυτό ήταν λίγο στενάχωρο και με στενοχώρησε που μέσα από αυτήν την διαδικασία έφτασε να επηρεάσει την δουλειά μου, το να δουλέψω και να βγάλω χρήματα για να βιοποριστώ. Όλο αυτό επηρεάστηκε από κάτι που δεν θα έπρεπε» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Θοδωρής Μαραντίνης.

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
26'
1 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
26'
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
3'
12 - 15
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
4'
7 - 8
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;