Dua Lipa: Με κόκκινο μαλλί και ένα σύντομο video ανακοίνωσε την κυκλοφορία του «Houdini»
Η Dua Lipa ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το «Houdini» εγκαινιάζοντας ένα νέο era.

Η Dua Lipa είναι μία από τις κορυφαίες ποπ καλλιτέχνιδες της εποχής μας κάνοντας τους πάντες να παραμιλούν τόσο με τη μουσική της όσο και με τις στιλιστικές της επιλογές.

Την περασμένη Τρίτη (31/10) η τραγουδίστρια ανέβασε ένα «μυστήριο» teaser video, στο οποίο προμηνύει την κυκλοφορία νέας μουσικής. Ωστόσο, δεν πρόκειται απλώς για ένα νέο τραγούδι, αλλά για το πέρασμα στο νέο και πολυναμενόμενο era της τραγουδίστριας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Στο video που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram, η Dua Lipa εμφανίζεται με κόκκινα μαλλιά και μία χρυσή αλυσίδα σε σχήμα κλειδιού. Σύντομα, φαίνονται Polaroids και εμφανίζεται μία σειρά από τυχαίους αριθμούς. Έτσι, οι αριθμοί 4, 8, 9, 9, 14, 15, και το 21 εμφανίζονται στο video, λίγο μετά τη «νέα» Dua.

Το teaser είναι μία μικρή «γεύση» από όσα ετοιμάζει η τραγουδίστρια με το νέο της άλμπουμ να ετοιμάζεται για κυκλοφορία το 2024. Πριν την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ η Dua Lipa θα επιστρέψει με ένα νέο τραγούδι που θα έχει το τίτλο «Houdini».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Το «Houdini» θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου και το μόνο σίγουρο είναι πως το hype θα «εκτοξευτεί». Πρόκειται για το δεύτερο single μετά το -Ε-ΠΙ-ΚΟ- i- «Dance the Night» που ακούσαμε στην ταινία της «Barbie». Το «Houdini» σηματοδοτεί το πέρασμα σε μία νέα εποχή καλλιτεχνικής δημιουργίας για την 28χρονη Dua Lipa, η οποία αν και έχει κυκλοφορήσει επιτυχημένα sigles τα τελευταία χρόνια, έχει να κυκλοφορήσει άλμπουμ από το 2020 και το «Future Nostalgia». Μάλιστα για το «Future Nostalgia» κέρδισε και Grammy το 2021, ενώ το κοινό αγάπησε εξίσου όλα τα τραγούδια που περιλαμβάνονταν σε αυτό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;