Grammy 2024: Πότε και από ποιους θα ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες
Σε ειδική livestream εκδήλωση με τη συμμετοχή πολλών σταρ θα ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες για τα βραβεία Grammy 2024.

Σε ειδική livestream εκδήλωση με τη συμμετοχή πολλών σταρ της μουσικής βιομηχανίας θα ανακοινωθούν στις 10 Νοεμβρίου οι υποψηφιότητες για τα βραβεία Grammy 2024.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που θα ανακοινώσουν τις υποψηφιότητες τόσο στις γενικές όσο και στις επιλεγμένες κατηγορίες των βραβείων Grammy 2024 θα είναι ο διευθύνων σύμβουλος της Ακαδημίας, Χάρβεϊ Μέισον Τζ. οι τραγουδιστές Τζον Μπον Τζόβι, Έιμι Γκραντ, Σαμάρα Τζόι, ο Τζεφ Τουίντι των Wilco και η μουσική παραγωγός Σέριλ Παβέλσκι.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί στο live.Grammy.com και στο YouTube και με βίντεο στις ίδιες πλατφόρμες θα ανακοινωθούν οι υπόλοιπες υποψηφιότητες. Η τελετή απονομής των Βραβείων Grammy 2024 θα πραγματοποιηθεί στις 4 Φεβρουαρίου 2024, στο Crypto.com Arena στο Λος Άντζελες και θα μεταδοθεί από CBS.

Τα βραβεία Grammy απονέμονται κάθε χρόνο από την Ακαδημία, η οποία έχει αποστολή να αναγνωρίζει την αριστεία στις τέχνες και τις επιστήμες της ηχογράφησης, να προωθεί την ευημερία της μουσικής κοινότητας και να διασφαλίζει ότι η μουσική παραμένει ανεξίτηλο συστατικό του πολιτισμού.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;