«Στα σύνορα»: Διπλό επεισόδιο απόψε - Η Γιαννούλα παίρνει μία επώδυνη απόφαση
Με διπλό επεισόδια επιστρέφει το βράδυ της Κυριακής (5/11) η κωμική σειρά «Στα σύνορα».

Η νέα ανατρεπτική κωμική σειρά «Στα σύνορα» του STAR φαίνεται να ήρθε για να μείνει καθώς τα πρώτα επεισόδια είχαν θερμή υποδοχή από το κοινό.

Τα Αχούρια, ένα θεότρελο χωριό με απίθανους κατοίκους, μπήκε για τα καλά στο τηλεοπτικό πρόγραμμα. Μία δαιμόνια γιαγιά του χωριού, που λύνει και δένει… Μία επιχείρηση λαθρεμπορίου, που αναζητά… διάδοχο.

Τι θα δούμε, λοιπόν, στα επόμενα επεισόδια που θα προβληθούν σήμερα, Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023;

Επεισόδιο 3

Ο Περικλής παρατηρεί ότι ανάμεσα στον Ηρακλή και την Ιωάννα έχει αρχίσει να αναπτύσσεται μια έλξη και προσπαθεί να επωφεληθεί από αυτήν την κατάσταση. Ζητάει από τον Ηρακλή να εκμεταλλευθεί τη συμπάθειά της, προκειμένου να της αποσπάσει πληροφορίες για τις εμπορικές συναλλαγές της γιαγιάς της.

Ταυτόχρονα, η Γιαννούλα θεωρεί πως η μεγάλη στιγμή έχει φτάσει και αποκαλύπτει στην Ιωάννα τις παράνομες επαγγελματικές της δραστηριότητες. Εκείνη μένει εμβρόντητη και σκέφτεται να φύγει και πάλι από το χωριό. Την ίδια ώρα, η Καίτη καλοβλέπει και ενθαρρύνει μια ερωτική σχέση ανάμεσα στην Ιωάννα και στον γιο της Στέφανο, εποφθαλμιώντας την επιχείρηση του λαθρεμπορίου και επιδιώκοντας να περάσει στα χέρια της ίδιας.

Σε όλα αυτά, έρχεται να προστεθεί μια μεγάλη έκπληξη: ο Νικόλας μαθαίνει ότι ο Ντίνος συνεργάζεται κρυφά με την αστυνομία και το μεταφέρει στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας. Η Γιαννούλα, μπροστά στον επερχόμενο κίνδυνο, αναγκάζεται να πάρει μία επώδυνη απόφαση, που θα τους αναστατώσει όλους…

Επεισόδιο 4

Ο Ντίνος ηχογραφεί τον Στέλιο, τον Αντώνη και τον Βαγγέλη, την ώρα που τους κάνει μια δελεαστική πρόταση, με σκοπό να τους παγιδεύσει. Μεταφέρει την ηχογράφηση στον Περικλή, ο οποίος ελπίζει ότι επιτέλους θα τους πιάσει στα πράσα, αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που περιμένει. Ο Ηρακλής διαπληκτίζεται με τον Στέφανο έξω από το καφέ.

Για να τον εκδικηθεί, ο Στέφανος αποφασίζει να του κλέψει τα λάστιχα του αυτοκινήτου του. Η Γιαννούλα στήνει μια ψεύτικη επιχείρηση μεταφοράς εμπορεύματος από την Αλβανία, η οποία όμως διακόπτεται από τον Ηρακλή, που καταφτάνει στο σπίτι για να ζητήσει βοήθεια από τον Στέλιο. Η Γιαννούλα, για να απαλλαγεί από την παρουσία του, τον στέλνει μαζί με την Ιωάννα στην Αλβανία για να αγοράσουν καινούργια λάστιχα. Η Ιωάννα αναλαμβάνει να του δείξει τις ομορφιές του τόπου της και οι δυο τους έρχονται πιο κοντά.

Αγνοούν, όμως, ότι η μεταφορά των ελαστικών είναι παράνομη, μέχρι που τους σταματάει για έλεγχο η αλβανική αστυνομία. Ο Περικλής στήνει ολόκληρη επιχείρηση, αποφασισμένος να συλλάβει τον μεταφορέα. Παράλληλα, ο Άρμπεν εντοπίζει τον καμουφλαρισμένο Νικόλα να περνάει από τα σύνορα και τον πυροβολεί…

Γέλιο, έρωτας, απρόοπτα και ένα «ανορθόδοξο» χωριό «Στα σύνορα»…. στη νέα κωμική σειρά του Star, που θα σας κάνει να ξεκαρδιστείτε!

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;