«Mean Girls»: Τι κάνουν τα «κακά κορίτσια» 20 χρόνια μετά;
Τα «Mean Girls» κάνουν reunion σε διαφήμιση για τη Black Friday και το early 00s nostalgia μας «χτυπάει» την πόρτα.

Το «Mean Girls» είναι μία από τις ταινίες που «μεγάλωσαν» τους zillennials και τη gen Z και άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα τους στην pop culture.

Αν και έχουν κυκλοφορήσει δύο ταινίες -το 2004 και το 2011- η πρώτη με τις Lindsay Lohan, Rachel McAdams, Amanda Seyfried και Lacey Chabert ήταν αυτή που «έγραψε» ιστορία. Η ταινία μία από τις καλύτερες ταινίες στο είδος της, ενώ η 3η του Οκτώβρη από πολλούς φαν θεωρείται η «Ημέρα Mean Girls».

Μάλιστα, προσφάτως ανακοινώθηκε ότι το 2024 θα υπάρξει νέα ταινία «Mean Girls» με τους φαν να ευελπιστούν σε ένα επικό reunion. Δυστυχώς αυτό δεν αναμένεται να συμβεί στην αναμενόμενη ταινία που θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2024, αλλά ήρθε κάπως απρόσμενα λόγω του… «Black Friday».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paramount+ (@paramountplus)

Ενόψει του Black Friday 2023 και του Cyber Monday 2023, την Τετάρτη (1/11) τρεις από τις τέσσερις πρωταγωνίστριες επανενώθηκαν για τις ανάγκες μίας διαφήμισης του Walmart προκαλώντας φρενίτιδα στους φαν της ταινίας.

Συγκεκριμένα, η Lindsay Lohan, η Amanda Seyfried και η Lacey Chabert επανενώθηκαν ενσαρκώνοντας τους ρόλους τους σε ενήλικη version, για να γυρίσουν τη νέα καμπάνια του Walmart για τις νέες εκπτώσεις. Μαζί τους ήταν και οι Daniel Franzese και Rajiv Surendra, που υποδύονταν δύο από τους συμμαθητές των «mean girls».

Στο νέο reunion η Cady της Lindsay Lohan είναι στο σχολείο, αλλά πλέον εργάζεται ως σχολική σύμβουλος. Από την άλλη πλευρά η Karen της Amanda Seyfried εργάζεται ως ρεπόρτερ που λέει τον καιρό. Ακόμη, βλέπουμε τη Gretchen της Lacey Chabert, η οποία πλέον είναι η μαμά και πηγαίνει να πάρει την κόρη της από το (θρυλικό) σχολείο. Σε αυτό το σημείο να σημειωθεί πως η κόρη της μοιάζει να είναι η νέα Reginna της γενιάς της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mean Girls (@meangirls)

Στη συνέχεια βλέπουμε τον Kevin του Rajiv Surendra να είναι μπαμπάς, που βλέπει τη διαφήμιση μαζί με τον μικρούλη γιο του, ενώ ο Damian του Daniel Franzese επέστρεψε στο (θρυλικό) North Shore High School για να ρυθμίσει τα φώτα στο χριστουγεννιάτικο σόου, όπου ένα νέο crew θα χορέψει, όπως χόρεψε το θρυλικό crew 20 χρόνια πριν.

Το narration της διαφήμισης ανέλαβε και πάλι η Cady (Lindsay Lohan), η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά στην αρχή: «Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ. Τις Τετάρτες φοράμε ακόμη ροζ».

Αν και το reunion ενθουσίασε τους πάντες, ήταν και πάλι μισό χωρίς τη Rachel McAdams που παίζει τη legendary «κακιά», Regina George. Ωστόσο, έστω και ελλιπής η διαφήμιση για την φετινή «Μαύρη Παρασκευή» μόνο μαύρη δεν ήταν αφού μας «ταξίδεψε» πίσω στον χρόνο και μας θύμισε ότι τις Τετάρτες φοράμε ροζ και τα Χριστούγεννα ακούμε «Jingle Bell Rock» από τη γνωστή εκτέλεση (όχι της Έφης Θώδη).

Φυσικά το «μπαμ» με την επιστροφή των «Mean Girls» δεν έμεινε μόνο στο (συγκινητικό) διαφημιστικό σποτ. Από αυτή την εβδομάδα και κάθε Τετάρτη μέχρι την Black Friday και την Cyber Monday (aka την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου) η Walmart θα κυκλοφορεί νέα προϊόντα από το cast της σειράς. Το μόνο που ελπίζουμε είναι αυτή η διαφήμιση να είναι μόνο το έναυσμα για ένα κανονικό, παλιό, τίμιο και «ορθόδοξο» reunion μαζί με τη Regina! ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ. ΗΡΕΜΑ ΤΟ ΛΕΜΕ.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
0 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;