Mean Girls: Η θρυλική ταινία επιστρέφει μετά από 20 χρόνια ως... μιούζικαλ!
Τα «Mean Girls» επιστρέφουν δύο δεκαετίες μετά τον πρώτο πάταγο.

Το «Mean Girls» είναι μία από τις ταινίες που «μεγάλωσαν» τους zillennials και τη gen Z. Η πρώτη από τις δύο ταινίες που κυκλοφόρησαν, κυκλοφόρησε το 2004. Εκεί είδαμε τη Lindsay Lohan στον ρόλο της έφηβης Cady Heron, μιας κοπέλα που μεγάλωσε στην ύπαιθρο λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων των ζωολόγων γονιών της. Όταν η Cady επέστρεψε στην πόλη γράφτηκε σε ένα ακριβό ιδιωτικό σχολείο, όπου την είδαμε να μπλέκει στο απόλυτο high school drama αφότου ερωτεύτηκε το αγόρι της δημοφιλέστερης κοπέλας του σχολείου. Από εκείνη τη στιγμή και μετά θα βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής των «κακών κοριτσιών» του σχολείου, των λεγόμενων «mean girls», τα οποία ενσάρκωσαν οι Rachel McAdams, Amanda Seyfried και Lacey Chabert.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mean Girls (@meangirls)

Το «Mean Girls 2», δηλαδή το sequel της απόλυτης εφηβικής σειράς, κυκλοφόρησε το 2011 με διαφορετικό cast, αλλά παρόμοιο concept. Εκεί είδαμε τη Τζο (Meaghan Martin), η οποία προκειμένου να εξασφαλίσει τα χρήματα για το κολέγιο, δέχτηκε να κάνει παρέα με την Άμπι (Jennifer Stone), που δεν ανήκει στις δημοφιλείς μαθήτριες, και καταλήγει αντιμέτωπη με τα «πλαστικά» κορίτσια του σχολείου. Φυσικά, την παρέα της «κακιάς» Τζο συμπλήρωναν ακόμη δύο «mean girls», όπως συνέβη και στην «ορθόδοξη» ταινία του 2004.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mean Girls (@meangirls)

Το «Mean Girls», λοιπόν, είναι μία από τις αγαπημένες ταινίες στο είδος της με πολύ κόσμο να αναβιώνει θρυλικές σκηνές της σειράς στο TikTok. Μάλιστα, η 3η του Οκτώβρη από πολλούς φαν θεωρείται η «Ημέρα Mean Girls», κάτι που προκύπτει από μία σκηνή της ταινίας, όπου η Cady αναφέρει ότι ο Aaron, το αγόρι που αποτέλεσε την «πέτρα του σκανδάλου», της μίλησε για πρώτη φορά ρωτώντας την… τι μέρα είναι!

@2000spophits Today is the day😍 #meangirls #meangirlsedit #meangirlsday #itsoctober3rd #october3rd #throwback #2000s #2000smovies #lindsaylohan #tinafey #rachelmcadams #lindsaylohanedit #lindsaylohanoffical #2000smovie ♬ original sound – ✨2000s&2010s throwbacks✨

Έτσι, κατά τη διάρκεια της φετινής «Mean Girls Day» η Paramount ανακοίνωσε πως στις 12 Ιανουαρίου 2024 θα κυκλοφορήσει η τρίτη ταινία «Mean Girls» και αυτή την φορά θα είναι… μιούζικαλ! Σύμφωνα με πληροροφίες του iMDB η έφηβη Cady Heron (την οποία δεν θα υποδυθεί η Lindsay Lohan) είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κορίτσια στο νέο της σχολείο και κάνει λάθος να ερωτευτεί τον Aaron Samuels, τον πρώην της «αρχηγού» των «mean girls», της Plastic Regina George. Ίδια ονόματα, παρόμοια ιστορία, διαφορετικοί ηθοποιοί.

Δεν ξέρουμε αν η ταινία θα είναι τόσο μεγάλο hit όσο η original που κυκλοφόρησε 20 χρόνια πριν, αλλά σίγουρα η συμπλήρωση δύο δεκαετιών από την original θα κάνει πολύ κόσμο να αναπολήσει και να τη δει. Η Tina Fey, η οποία συνυπέγραψε το σενάριο της original ταινίας με τον Mark Waters «κρύβεται» πίσω από το σενάριο του μιούζικαλ και αυτό είναι κάτι αρκετά θετικό.

Μέχρι τον Ιανουάριο όμως το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή και να δούμε το πρώτο τρειλερ που κυκλοφόρησε!

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1