«Ντετέκτιβ Μονκ»: Ετοιμάζεται ταινία που βασίζεται στην επιτυχημένη σειρά - Πότε θα κάνει πρεμιέρα
Ο «Ντετέκτιβ Μονκ» επιστρέφει για μία νέα ταινία που θα προβληθεί στο Peacock.

Ο Τόνι Σαλούμπ αναμένεται να επιστρέψει στον ρόλο του ντετέκτιβ Μονκ, που τον έκανε γνωστό σε ένα παγκόσμιο κοινό, για την ταινία της συνδρομητικής υπηρεσίας Peacock με τίτλο «Mr. Monk’s Last Case: A Monk Movie». Η ταινία, που θα αποτελέσει συνέχεια της γνωστής σειράς, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 8 Δεκεμβρίου.

Η πρώτη φορά που το κοινό γνώρισε τον χαρακτήρα, που πάσχει από ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και έχει πολλές φοβίες, ήταν τον Ιούλιο του 2002 μέσα από το δίκτυο USA Network. Ο Μονκ αγαπήθηκε από ένα παγκόσμιο κοινό με τις περιπέτειές του να συνεχίζονται για οχτώ σεζόν μέχρι τον Δεκέμβριο του 2009.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Peacock (@peacock)

Σε κοινή ανακοίνωση οι παραγωγή Άντι Μπρέκμαν, Ντέιβιντ Χόμπερμαν και Ράντι Ζισκ δήλωσαν:

«Έχουν περάσει 12 χρόνια από τότε που ο κόσμος παρακολούθησε κάποιο νέο κεφάλαιο στην ιστορία του Μονκ. Μέσα σε αυτά τα χρόνια, ο κόσμος άλλαξε δραματικά και το φιλμ “Monk” του 2023 αντικατοπτρίζει αυτή την αλλαγή»

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή, ο Μονκ θα επιστρέψει για να επιλύσει μια «τελευταία και πολύ προσωπική υπόθεση στην οποία εμπλέκεται η αγαπημένη του θετή κόρη και δημοσιογράφος Μόλι που ετοιμάζεται να παντρευτεί». Για τη νέα ταινία θα επιστρέψει το αρχικό καστ, ενώ αναμένονται νέες προσθήκες όπως οι Κέιτλιν ΜακΓκί και Τζέιμς Πιούρφοϊ.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας ανέλαβε ο Ζισκ, ο οποίος υπήρξε παραγωγός και σκηνοθέτης πολλών επεισοδίων της τηλεοπτικής σειράς. Στην παραγωγή, βρίσκεται και το όνομα του ίδιου του Σαλούμπ.

Οι δημιουργοί έγραψαν για την επιστροφή του γνωστού ντετέκτιβ:

«Με την επιστροφή μας, επιθυμούσαμε να κάνουμε μια ταινία, εφάμιλλη της κληρονομιάς μας. Το “Mr. Monk’s Last Case” είναι μια δυνατή, συγκινητική, αστεία και ευαίσθητη ιστορία με θέμα την ανθρώπινη φύση»

Κατά τη διάρκεια προβολής της, η σειρά με πρωταγωνιστή τον ντετέκτιβ Μονκ κέρδισε οκτώ βραβεία Emmys με τον Σαλούμπ να αποσπά αυτό του Καλύτερου Ηθοποιού σε Κωμική Σειρά τρεις φορές.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MR.MONK (@detective.monk)

Με πληροφορίες από το Variety

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;