«Loki»: Η επιστροφή της σειράς συγκεντρώνει ενθαρρυντικά νούμερα τηλεθέασης
Η Disney ανακοίνωσε πως η πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του «Loki» κατάφερε να συγκεντρώσει κοντά στα 10,9 εκ. προβολές μέσα σε μόλις τρεις ημέρες.

Η πρεμιέρα της 2ης σεζόν του «Loki» έφερε αρκετά καλά νούμερα τηλεθέασης μέσα στις πρώτες τρεις ημέρες της διαθεσιμότητάς του μέσα από το Disney+.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Disney, η κυκλοφορία της δεύτερης σεζόν της σειράς του MCU συγκέντρωσε 10,9 εκατομμύρια προβολές τις πρώτες τρεις ημέρες της διαθεσιμότητάς της μέσα από την streaming πλατφόρμα. Ο δεύτερος κύκλος της σειράς έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα την Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου.

Να σημειώσουμε πως τόσο η Disney, όσο και το Netflix έχουν εφαρμόσει έναν νέο τρόπο για να μετράνε την τηλεθέαση των σειρών τους. Έτσι, πλέον, μία προβολή ορίζεται ως ο συνολικός χρόνος του stream διαιρεμένος από τη διάρκεια του κάθε επεισοδίου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Loki (@officialloki)

Οι υπηρεσίες streaming έχουν αρχίσει σιγά σιγά να διαθέτουν πιο εμπεριστατωμένες πληροφορίες σχετικά με την τηλεθέαση και την απήχηση για τους τίτλους τους. Πρόσφατα, η Disney ανακοίνωσε ότι η ταινία «Elemental» συγκέντρωσε 26,4 εκατομμύρια προβολές τις πρώτες πέντε ημέρες της στο Disney+, ενώ η live-action μεταφορά της κλασικής ταινίας «Little Mermaid» συγκέντρωσε 16 εκατομμύρια προβολές στο ίδιο χρονικό πλαίσιο. Επίσης, η πιο πρόσφατη σειρά του «Star Wars», «Ahsoka», λέγεται ότι είχε 14 εκατομμύρια προβολές σε πέντε ημέρες από όταν έκανε το ντεμπούτο της τον Αύγουστο.

Ο Tom Hiddleston επέστρεψε στον ρόλο του θεού της αταξίας στη 2η σεζόν του «Loki», μαζί με πρωταγωνιστές από τον πρώτο κύκλο όπως οι Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Sophia Di Martino, Tara Strong, καθώς και η νέα προσθήκη του Ke Huy Quan.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Loki (@officialloki)

Με πληροφορίες από Variety

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
1'
90 - 54
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;