Loki: Οι πρώτες αντιδράσεις για τη δεύτερη σεζόν της σειράς του MCU
Οι πρώτες αντιδράσεις για τον δεύτερο κύκλο του «Loki» μας κάνουν να πιστεύουμε και πάλι στο MCU.

Μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάλειμμα -για τα δεδομένα που μας έχει συνηθίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα- το MCU επιστρέφει με τον πολυαναμενόμενο δεύτερο κύκλο της σειράς «Loki», ο οποίος κάνει πρεμιέρα μέσα από το Disney+ την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στην Ελλάδα. Τα πρώτα τέσσερα- από τα έξι συνολικά επεισόδια- της δεύτερης σεζόν έγιναν διαθέσιμα στους κριτικούς και οι πρώτες αντιδράσεις είναι αρκετά ενθαρρυντικές.

Η πρώτη σεζόν παραμένει μέχρι και σήμερα -σχεδόν δύο χρόνια μετά την πρεμιέρα της- η σειρά με τις περισσότερες προβολές στην streaming πλατφόρμα του Disney+. Ενώ προσπαθούμε να ξεχάσουμε το απογοητευτικό «Secret Invasion», ο Tom Hiddleston επιστρέφει στον ρόλο του Θεού της Σκανταλιάς και προχωράει ένα παρακάτω το «The Multiverse Saga».

Αυτή τη φορά ο Loki μάχεται για την “ψυχή” του TVA, ενώ μαζί με τους σύμμαχούς του θα πρέπει να πολεμήσει για την αλήθεια του να έχεις ελεύθερη βούληση και έναν σκοπό!

Όλοι οι βασικοί χαρακτήρες, που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε στην πρώτη σεζόν, επιστρέφουν για τη δεύτερη. Σε αυτούς προστίθεται και ο (πλέον) βραβευμένος με Όσκαρ Ke Huy Quan.

Οι πρώτες αντιδράσεις των κριτικών για τον δεύτερο κύκλο του «Loki» είναι αρκετά θετικές και μας κάνουν να πιστεύουμε για ένα κεφάλαιο του MCU που θα μας κάνει να αγαπήσουμε ξανά αυτό το κινηματογραφικό σύμπαν. Μάλιστα, οι κριτικοί ξεχωρίζουν το εξαιρετικό καστ, την έξυπνη ιστορία, ενώ κάνουν λόγο πως υπάρχουν και μερικά ελαττώματα.

Ο Brandon Davis του ComicBook.com περιέγραψε τον δεύτερο κύκλο της σειράς ως:

«Ένα συναρπαστικό μυστήριο με ταξίδι στον χρόνο»

Με τον Erik Davis του Fandago να γράφει:

«Το “Loki” συνεχίζει να είναι το αγαπημένο μου σόου του MCU»

Ο Erik Swann του Cinema Blend χαρακτηρίζει τον δεύτερο κύκλο της σειράς ως:

«Παράξενο, γοητευτικό, αστείο και γλυκό»

Υπάρχουν και μερικές πρώτες αντιδράσεις που είναι πιο ανάμεικτες σε ό,τι αφορά τη δεύτερη σεζόν του «Loki». Για παράδειγμα, η Kirsten Acuna του Insider έγραψε:

«Λίγο δύσκολο να ακολουθήσεις την ιστορία μερικές φορές»

Από την πλευρά της και η Nicole Drum εξέφρασε τις ανησυχίες της για τη δεύτερη σεζόν της σειράς. Η αρθρογράφος του Comicbook.com έγραψε:

«Πρέπει να το δεις ακόμα και με τα προβλήματα που έχει»

Διάβασε ακόμα μερικές αντιδράσεις για τον πολυαναμενόμενο δεύτερο κύκλο του «Loki» που έρχεται στο Disney+ την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου.

Πηγή cover photo: Twitter

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;