Γιάννης Αϊβάζης για Μαρία Κορινθίου: «Έκανε καλά που έφυγε από το «Πρωινό»»
«Το σίγουρο είναι ότι κάτι έγινε»

Ο Γιάννης Αϊβάζης μίλησε για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Μαρία Κορινθίου και για το ξαφνικό τέλος της από το «Πρωινό».

Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου.

Αρχικά, ο Γιάννης Αϊβάζης για μια πιθανή συνεργασία με τη Μαρία Κορινθίου στην τηλεόραση, σχολίασε: «Δεν ξέρω, κάθε πρόταση είναι διαφορετική. Θέλω να παίξω πολύ με τη Μαρία, δεν έχουμε παίξει. Τώρα από εκεί και πέρα, μεγαλώνοντας είμαστε και πιο ώριμοι, γιατί όχι;. Δεν θα μπω στη διαδικασία να σχολιάσω φημολογίες (σχετικά με την παρουσίαση εκπομπής). Από τη στιγμή που δεν είναι κάτι στον αέρα, είναι σαν να μην έχει γίνει τίποτα».

Σχετικά με την αιφνίδια αποχώρηση της συζύγου του από το «Πρωινό», ο ηθοποιός δήλωσε: «Την έβλεπα σχεδόν μέρα παρά μέρα. Ο,τιδήποτε κάνει, μου αρέσει. Η Μαρία έχει μία πολύ θετική αύρα, δεν είναι ανταγωνιστικό άτομο. Το σίγουρο είναι ότι κάτι έγινε. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος από το καλύτερο παιδί, ξαφνικά να σπάσει και να πει “εγώ είμαι τρελή, μία εβδομάδα πριν τελειώσει η εκπομπή, εγώ να σηκωθώ να φύγω”. Σίγουρα κάτι έγινε, από εκεί και πέρα, η Μαρία Κορινθίου διαχειρίζεται μόνη της τα θέλω της και διεκδικεί αυτά που πρέπει να διεκδικήσει».

Και πρόσθεσε: «Είναι πολύ αντράκι σε γενικές γραμμές. Δεν μασάει ούτε από συμβόλαια, ούτε από υποχρεώσεις. Ήταν εντάξει και έχει τις καλύτερες σχέσεις με το κανάλι. Εκ των υστέρων, εννοείταί ότι έκανε καλά που έφυγε από το “Πρωινό”».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
FT
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
FT
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
ΤΕΛ
66 - 104
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
ΤΕΛ
77 - 62
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;