Επιταγή ακρίβειας: Προ των πυλών έκτακτο επίδομα Χριστουγέννων - Οι δηλώσεις Χατζηδάκη
Ο υπουργός Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης, προανήγγειλε την οικονομική ενίσχυση τύπου επιταγή ακρίβειας ενόψει των Χριστουγέννων.

Όλα δείχνουν πως μία νέα οικονομική ενίσχυση τύπου επιταγή ακρίβειας ενόψει των Χριστουγέννων είναι προ των πυλών. Μάλιστα, ο υπουργός Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης, την προανήγγειλε μιλώντας  το βράδυ της Τρίτης (31/10) στην ΕΡΤ.

Ο κ. Χατζηδάκης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για στοχευμένη ενίσχυση των αδύναμων νοικοκυριών πριν από το τέλος του έτους. Όπως είπε, οι αποφάσεις θα ληφθούν αφού βγουν και τα στοιχεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού για το μήνα του Οκτωβρίου. Ο ίδιος υποστήριξε πως έτσι θα υπάρχει πιο σαφής εικόνα για τη δημοσιονομική υπέρβαση.

Ο ίδιος αναφέρθηκε επίσης και στην προεκλογική δέσμευση της κυβέρνησης για την κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος και εκτίμησε πως είναι κάτι που αναμένεται να υλοποιηθεί μέσα στην επόμενη διετία. Ο υπουργός Οικονομικών τόνισε την ανάγκη να ενισχυθεί ο ανταγωνισμός μεταξύ των τραπεζών, τόσο στα επιτόκια καταθέσεων και χορηγήσεων, όσο και στα κόστη τραπεζικών υπηρεσιών.

Η κυβέρνηση, παράλληλα, περιμένει το πόρισμα της έρευνας που διεξάγει η Επιτροπή Ανταγωνισμού για τις τράπεζες.

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1