The Simpsons: Ο «χρησμός» για το μέλλον του Έλον Μασκ στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς
Οι θαυμαστές της σειράς The Simpsons, σχολιάζουν ότι το επεισόδιο μπορεί να περιλαμβάνει μια προφητεία για το μέλλον του.

Εντύπωση προκάλεσε ένας νέος… χρησμός κατά το τελευταίο επεισόδιο των Simpsons που αναφέρεται εμμέσως στον Έλον Μασκ και ειδικότερα στο μέλλον του που το παρουσιάζουν μάλλον ως δυσοίωνο.

Την Κυριακή προβλήθηκε το επεισόδιο «Thirst Trap: A Corporate Love Story», που παρουσιάζει τον κύριο Μπερνς, να ερωτεύεται μια νεαρή Διευθύνουσα Σύμβουλο, την Περσεφόνη και να της αγοράζει το… Twitter για τα γενέθλια της.

Όταν η νεαρή ζητά να της λύσει τις απορίες της εξηγεί ότι αγόρασε την πλατφόρμα σε «τιμή ευκαιρίας» επειδή «ο προηγούμενος ιδιοκτήτης έπρεπε να την πουλήσει, γιατί ο πύραυλος του που θα πήγαινε στον Άρη συνετρίβη στον διεθνή διαστημικό σταθμό».

Ο κύριος Μπερνς επενδύει στην εταιρεία της Περσεφόνης, η οποία διατείνεται ότι μετατρέπει το αλμυρό νερό σε πόσιμο.

Καλεί λοιπόν τους πλουσιότερους φίλους του να επενδύσουν επίσης σε αυτή την εταιρεία, ωστόσο αποδεικνύεται ότι η νεαρή είναι απατεώνισσα.

Το όνομά του Έλον Μασκ δεν αναφέρεται στο επεισόδιο, ωστόσο, είναι ο σημερινός ιδιοκτήτης του X και η άλλη εταιρεία του η Space X θέλει να στείλει πυραύλους στον Άρη. Οι θαυμαστές της σειράς σχολιάζουν ότι το επεισόδιο μπορεί να περιλαμβάνει μια προφητεία για το μέλλον του.

Σημειώνεται ότι ο δισεκατομμυριούχος έκανε μια guest εμφάνιση στους Simpsons το 2015 στο επεισόδιο που ονομάζεται «The Musk Who Fell to Earth».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;