ΟΦΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming
Δείτε τον αγώνα ΟΦΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σε Live Streaming

Στο Ηράκλειο της Κρήτης δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός. Ωραίο ματς στο Γεντί Κουλέ, με τον ΟΦΗ να υποδέχεται την ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ (21:30) για την 9η αγωνιστική της εφετινής Super League. 

Πολύ καλό το μομέντουμ για τον Ολυμπιακό, μετά και την ευρωπαϊκή… παράσταση κόντρα στη Γουέστ Χαμ. Εξαιρετική εμφάνιση από τους «ερυθρολεύκους», που έβαλαν στα δίχτυα τα «σφυριά» του Ντέιβιντ Μόγιες. Με 2-1 έφτασαν στη νίκη οι Πειραιώτες, στέλνοντας μήνυμα ενόψει της συνέχειας.

Στη Super League, το εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, μετά και τα όσα συνέβησαν με τον Χουάνκαρ. Στις δικαστικές αίθουσες θα κριθεί το τελικό αποτέλεσμα, με τον Ολυμπιακό να έχει τιμωρηθεί σε πρώτο βαθμό. Πάντα στα υψηλά διαζώματα του βαθμολογικού πίνακα οι Πειραιώτες, θέλουν να διευρύνουν το εντυπωσιακό σερί τους στο εφετινό ελληνικό πρωτάθλημα. «Πονοκεφαλιάζει» ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», καθώς νοκ άουτ για την κρίσιμη αναμέτρηση τέθηκαν οι Φορτούνης και Ροντινέι.

Με ενοχλήσεις και οι δυο παίκτες μετά και το ματς της Πέμπτης κόντρα στην Γουέστ Χαμ. Ο Κίνι αναμένεται να επιστρατευτεί για το δεξιό άκρο της άμυνας των «ερυθρολεύκων».

Συνέχεια στις εκπληκτικές εντός έδρας εμφανίσεις κόντρα στους «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου θέλει να δώσει ο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί κατάφεραν και νίκησαν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και επιθυμούν να βάλουν δύσκολα και στον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Νταμπράουσκας προέρχεται από ισοπαλία κόντρα στην Κηφισιά, σε μια αναμέτρηση όπου θα μπορούσε να φτάσει στο τρίποντο.

Στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 13 πόντους ο ΟΦΗ, δείχνει αποφασισμένος για μεγάλα πράγματα την εφετινή σεζόν.  Μεγιάδο και Πασαλίδης βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του Νταμπράουσκας για το αποψινό παιχνίδι του Γεντί Κουλέ.

Αντίθετα, ο προπονητής του ΟΦΗ δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Χριστογεώργου, Θεοδοσουλάκη, Κουτεντάκη, Αποστολάκη, Σημαντηράκη και Καλαφάτη.

Δείτε εδώ το ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ σε Live Streaming

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 2 
 1 
 1 
 1