Κατερίνα Ζαρίφη: «Θεωρώ ότι δεν μοιάζουμε με τον Νίκο Μουτσινά»
Οι δηλώσεις που έκανε η Κατερίνα Ζαρίφη λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα της εκπομπής της.

Η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Άννα Ζηρδέλη μίλησαν αποκλειστικά στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» για την εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2».

Η Κατερίνα Ζαρίφη ανέφερε πως είχαν το άγχος της πρεμιέρας, ενώ αναφέρθηκε στη σύγκριση της με τον Νίκο Μουτσινά.

«Κάναμε εντελώς κάτι διαφορετικό. Όλοι την τηλεόραση σχολιάζουμε, κακά τα ψέματα. Να μαλώνετε πιο συχνά για να παίρνουμε αποσπάσματα. Θεωρώ ότι δεν μοιάζουμε με τον Νίκο Μουτσινά», είπε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Έπειτα, μίλησε για τα νούμερα τηλεθεάσης αναφέροντας πως τα παρακολουθεί.

«Είναι το εργαλείο της δουλειάς μας, αλλά μετά από τόσα χρόνια έχω μάθει να μην καθορίζει την ψυχολογία μου» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου που μίλησε στη συνέχεια είπε ότι προσπαθεί να την εξισορροπήσει με τα επαγγελματικά του.

«Έφυγε το άγχος της πρεμιέρας. Δεν νομίζω ότι είναι ρόλος, είναι η καθημερινότητά μου. Όσο εγκλιματίζομαι νομίζω πάει καλά. Η οικογένειά μου με στηρίζει», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Έπειτα, απάντησε σε ερώτηση για το αν θα πήγαινε καλεσμένος στη Σίσσυ Χρηστίδου, ενώ αποκάλυψε πως μαζί με την Ιωάννα Τούνη θα κάνουν ταξιδιωτική εκπομπή.

«Η ζωή σε πολλά πράγματα μας έχει αφήσει πικρία, αλλά και πόσα δεν έχουμε αφήσει πίσω και πάμε μπροστά; Εάν θα πήγαινα καλεσμένος στη Σίσσυ Χρηστίδου; Μεγενθύνουμε τα πράγματα…», είπε σχολιάζοντας την κόντρα του με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Έπειτα, τον λόγο πήρε η Άννα Ζηρδέλη, η οποία σχολίασε πως δεν την απασχολούν τα σχόλια.

«Χτυπήστε άφοβα! Γινόμαστε καλύτεροι απ’ ότι αρνητικό θα μας πουν, αλλά όχι από ψεύτικους λογαριασμούς που μπορεί να είναι κάποιος… γνωστός σου», δήλωσε η Άννα Ζηρδέλη.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;