Ντόρα Μακρυγιάννη: «Φέτος έχω πάθει μια κρίση ηλικίας»
Η Ντόρα Μακρυγιάννη σε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο πλατό του «The 2night Show».

Το βράδυ της Τρίτης (24/10) η Ντόρα Μακρυγιάννη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «The 2night Show» και παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Κατά την φετινή τηλεοτπική σεζόν η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη σειρά «Μετά τη φωτιά» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις αλλαγές που έχουν έρθει στη ζωή της, το ενδεχόμενο ενός γάμου αλλά και την ανεμελιά της νεανικής της φάσης που της έχει λείψει.

«Φέτος έχω πάθει μια κρίση ηλικίας. Ξανασυστήνομαι στον εαυτό μου. Μπήκε στη ζωή μου και η ψυχανάλυση, έπρεπε να το έχω κάνει νωρίτερα. Ένιωθα ότι το έχω ανάγκη…» είπε αρχικά η Ντόρα Μακρυγιάννη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANT1 (@ant1tv)

«Έμεινα έναν χρόνο εκτός τηλεόρασης. Το έχω ρίξει στη δουλειά αλλά μια χαρά είμαι και στην προσωπική μου ζωή… Αυτή η περίοδος, είναι μια περίοδος αλλαγών για μένα… Είμαι σε μια καλή φάση προσωπικά. Είμαι καλά… Ο γάμος δεν είναι ακόμα στο μυαλό μου… Είμαι τυχερή γιατί ούτε οι γονείς μου με πιέζουν σε αυτό το κομμάτι, ούτε εγώ έχω τη νοοτροπία ότι πρέπει να κάνω παιδί γιατί περνάνε τα χρόνια, όταν το θελήσω, θα έρθουν όλα… Δεν έκανα ποτέ μελλοντικά σχέδια γιατί με αγχώνει, σκέφτομαι το τώρα» είπε η αγαπημένη ηθοποιός σε άλλο σημείο της συνέντευξής της μιλώντας για την προσωπική της ζωή.

Έπειτα, αναφερόμενη στη νεανικότητά της είπε:

«Μου λείπει η ανεμελιά της νεανικής μου φάσης γιατί ήρθαν όλα πολύ απότομα και έχω μείνει ακόμα στα 27-28. Ήρθαν όλα πού απότομα και δεν έχω καταλάβει τίποτα… Αυτό το σοκ το έπαθα στα φετινά μου γενέθλια που είδα το 32, και λέω, “τι 32, πότε;”».

Τέλος, η Ντόρα Μακρυγιάννη μιλώντας για την περίοδο της καραντίνας είπε:

«Την περίοδο του κορωνοϊού τα πέρασα δύσκολα. Ευτυχώς ήμουν μαζί με την αδελφή μου, ζήλευα τους φίλους μου που ήταν στην επαρχία».

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

10-05-2024

Μαρούσι

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;