Daliland: Η ζωή του Σαλβαδόρ Νταλί «ζωντανεύει» στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες
Το «Daliland» έρχεται σύντομα στους κινηματογράφους.

O Οσκαρικός Ben Kingsley θα υποδυθεί τον σπουδαίο ζωγράφο, Σαλβαδόρ Νταλί, ενώ στο πλάι του θα δούμε τη Μπάρμπαρα Σούκοβα ως η σύζυγος του Νταλί και μούσα του Γκαλά. Το Έζρα Μίλερ θα υποδυθεί το Σαλβαδόρ Νταλί σε νεαρή ηλικία νεαρό. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε η Mary Harron γνωστή από τη δουλειά της στο «American Psycho», ενώ ο ανερχόμενος Κρίστοφερ Μπράινι υποδύεται τον Τζέιμς, έναν νέο παθιασμένο με την τέχνη νεαρό που βρίσκεται στον κυκλώνα του εκπληκτικού κόσμου του Νταλί.

Ο Ρούπερτ Γκρέιβς θα υποδυθεί το δεξί χέρι του Νταλί, ενώ η Αντρέγια Πέγιτς υποδύεται την Αμάντα Λίρ, το θρυλικό είδωλο και μεγάλη πηγή έμπνευσης για τον Σαλβαδόρ Νταλί. Η Σούκι Γουοτερχάουζ θα υποδυθεί τη γοητευτική Τζινέστα, ενώ ο Μαρκ ΜακΚένα θα ενσαρκώσει τον Άλις Κούπερ.

Στην ταινία θα δούμε τα τελευταία χρόνια του θυελλώδους γάμου του ιδιοφυούς Σαλβαδόρ Νταλί και της τυραννικής συζύγου του Γκαλά. Πρόκειται για την περίοδο που ο φαινομενικά ακλόνητος δεσμός τους αρχίζει να σπάει. Η ταινία πιάνει το νήμα απ’ τη Νέα Υόρκη και την Ισπανία του 1973 με την ιστορία να εκτυλίσσεται μέσα από τα μάτια του Τζέιμς. Ο Τζέιμς είναι ένας νεαρός βοηθός γκαλερίστα που θέλει να ανελιχθεί στον κόσμο της τέχνης και βοηθά τον εκκεντρικό και ανισόρροπο Νταλί να προετοιμαστεί για μία μεγάλη έκθεση.

Η ταινία κυκλοφόρησε στο εξωτερικό το καλοκαίρι και αναμένεται να κάνει την ελληνική της πρεμιέρα στις 2 Νοεμβρίου.

Δείτε το τρέιλερ:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;