«Το προξενιό της Ιουλίας» Spoiler: Ο Στράτος αλλάζει στάση για τον φόνο
«Το προξενιό της Ιουλίας», απόψε στις 22:40, στον Alpha

 Στράτος τσακώνεται με τον Στασινόπουλο και αποφασίζει να αλλάξει τη στάση του.

Ο Στασινόπουλος μιλά στην Ιουλία συμβουλεύοντάς την να βάλει ένα τέλος στη σχέση της με τον Γρηγόρη.

Ο Χρήατος επιτίθεται στη Χάδω κατηγορώντας την ότι έκοψε τα αγαπημένα τριαντάφυλλά του.

Τι θα δούμε απόψε

Η Ιουλία μαθαίνοντας τ’ αποτελέσματα των εξετάσεών της στο νοσοκομείο βρίσκεται σε πανικό, καθώς δεν μπορεί να τα μοιραστεί με κανέναν. Και ενώ ο Γρηγόρης καταφέρνει και τρυπώνει κρυφά στο νοσοκομείο για να τη δει, ο Στασινόπουλος, τους πιάνει επ’ αυτοφώρω και τον απειλεί να μείνει μακριά της. Η Ιουλία, αποκομμένη από τον αγαπημένο της, αρνείται να δεχτεί ακόμα και την επίσκεψη του Γιωργίκη Προβιού, που της φέρνει τριαντάφυλλα από τον κήπο του αρχοντικού, κάτι που κάνει έξαλλο τον Χρήστο, ο οποίος τα φροντίζει.

Την ίδια στιγμή, ο Στράτος, μετά και την άρνηση του Στασινόπουλου να τον βοηθήσει όπως του υποσχέθηκε, αναθέτει μια κρίσιμη αποστολή στον Γρηγόρη που πολιορκείται τόσο από την χωροφυλακή, όσο και από τον δικηγόρο Ατζαλίνα να αποκαλύψει αν γνωρίζει κάτι για το όπλο του φονικού. Η Στάσα στην προσπάθειά της να πείσει την Ιουλία να δεχτεί το προξενιό του Προβιού, θ’ αποκαλύψει κατά λάθος, μια πτυχή της ζωής της που αγνοούσαν όλοι μέχρι τότε. Και καθώς η στιγμή της κατάθεσης έχει φτάσει, ο Στράτος, κάνει μια θεαματική ανατροπή, που θα τους αφήσει όλους άφωνους.

Η Στάσα προσπαθεί να πείσει την Ιουλία να δεχτεί το προξενιό του Γιωργίκη:

Σενάριο: Νίκος Απειρανθίτης

Σκηνοθεσία: Νίκος Κρητικός, Νίκος Ζαπατίνας

Παραγωγή: Primaviosione

Πρωταγωνιστούν: Μελέτης Ηλίας, Άννα Μάσχα, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Δημήτρης Αλεξανδρής, Ελισάβετ Μουτάφη, Γιάννος Περλέγκας, Χριστίνα Μαξούρη, Ευγενία Ξυγκόρου, Δημήτρης Σέρφας, Σίσσυ Τουμάση, Τάσος Λέκκας, Μελίνα Λεφαντζή, Δημήτρης Αριανούτσος, Χριστίνα Μαθιουλάκη, Δημήτρης Γεωργιάδης, Ευτυχία Μελή, Θοδωρής Σκυφτούλης, Ηλίας Βαλάσης, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Λίλλυ Μελεμέ, Γεωργία Συφιανού, Δημήτρης Γκουτζαμάνης. Στο ρόλο του Στράτου Ραζίνη ο Αδάμ Μπουσδούκος. Στο ρόλο του Νικόλα Σκούταρη ο Βασίλης Κουκαλάνι.

«Το προξενιό της Ιουλίας», Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή στις 22:40.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;