«Ναύαγιο»: Η ερμηνεία του Λεωνίδα Κακούρη προκάλεσαι «σεισμό» στο Twitter
Όταν ο καπετάν Στελής κλήθηκε να αναγνωρίσει το πτώμα της κόρης του, ο Λεωνίδας Κακούρης σπάραξε

Συγκλονιστικές ήταν οι σκηνές του νέου επεισοδίου της σειράς τους Mega «Το Ναύαγιο» που παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Τρίτης, ενώ οι περισσότεροι εγκωμίασαν την ερμηνεία του Λεωνίδα Κακούρη ως καπετάνιου Στελή.

Στη σκηνή που μαγνήτισε τα βλέμματα των τηλεθεατών, ο Λεωνίδας Κακούρης φώναζε να μην ταξιδέψει από τα Χανιά προς τον Πειραιά λόγω της κακοκαιρίας, το πλοίο «Φοίνιξ» βούλιαξε κατά την εκτέλεση του δρομολογίου και μέσα σε αυτό βρισκόταν, ανάμεσα στους άλλους, η μοναχοκόρη του ήρωα, Φωτεινή.

Έτσι, όταν ο καπετάν Στελής κλήθηκε να αναγνωρίσει το πτώμα της κόρης του, ο Λεωνίδας Κακούρης σπάραξε μπρος στην εικόνα συγκλονίζοντας τους πάντες με τη βουβή του ερμηνεία σε αυτόν τον μαύρο αποχαιρετισμό.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπήρξαν διθυραμβικά σχόλια για την ξεχωριστή αυτή ερμηνευτική στιγμή του ηθοποιού και οι χρήστες του Twitter ανατρίχιασαν.

«Το Ναύαγιο» κέρδισε το δυναμικό κοινό 18-54, όπου σημείωσε πρωτιά με ποσοστό 17,8%, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό με διαφορά 3 και πλέον ποσοστιαίων μονάδων. Σε επιμέρους κοινά η τηλεθέαση ξεπέρασε το 32%.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;