ΠΚΣ για την καταγγελία της ΔΑΠ: «Προκλητική συγκάλυψη στην δράση φασιστών στην σχολή μας»
«Τον συγκεκριμένο υμνητή του φασισμού βρήκε να υπερασπιστεί η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ  αφού όχι μόνο δεν κατήγγειλε τα φασιστικά σύμβολα των SS και του Χίτλερ αλλά αντίθετα κατηγόρησε με αισχρό τρόπο φοιτητές, μέλη της ΚΝΕ και εκλεγμένους με την Πανσπουδαστική Κ.Σ!»

Επίθεση από μέλη της ΠΚΣ κατήγγειλε χθες, Πέμπτη 19/10, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, με ανακοίνωση που εξέδωσε. Η παράταξη ανέφερε ότι «κατά την διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου που κάλεσε η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ με σκοπό να καταγγείλει ο φοιτητικός σύλλογος της ΑΣΠΑΙΤΕ τις τραμπούκικες πρακτικές της ΠΚΣ και τη στοχοποίηση τριών φοιτητριών-μελών της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, γίναμε μάρτυρες άλλης μιας κόκκινης μαφιόζικης επίθεσης».

Μετά την καταγγελία της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ, η ΠΚΣ της ΑΣΠΑΙΤΕ, με ανακοίνωση που εξέδωσε, κατήγγειλε την απαράδεκτη και χυδαία ανακοίνωση – επίθεση στελεχών της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ σε φοιτητές της ΑΣΠΑΙΤΕ και την προκλητική συγκάλυψη στην δράση φασιστών στην σχολή μας. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΚΣ

«Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη και χυδαία ανακοίνωση – επίθεση στελεχών της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ σε φοιτητές της ΑΣΠΑΙΤΕ την Πέμπτη 19 Οκτώβρη και την προκλητική συγκάλυψη στην δράση φασιστών στην σχολή μας. 

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 18 Οκτώβρη, φοιτητές της σχολής αντέδρασαν όταν αντιλήφθηκαν την ώρα του μαθήματος ότι ένα φασιστικό στοιχείο, ζωγράφιζε φανερά και ξεδιάντροπα μια ναζιστική σβάστικα και στίχο από τραγούδι των ναζί! Η αντίδραση τους ήταν αυτονόητη αφού δεν έχουν θέση στις σχολές μας οι φασίστες και τα σύμβολά τους!

Τον συγκεκριμένο υμνητή του φασισμού βρήκε να υπερασπιστεί η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ  αφού όχι μόνο δεν κατήγγειλε τα φασιστικά σύμβολα των SS και του Χίτλερ αλλά αντίθετα κατηγόρησε με αισχρό τρόπο φοιτητές, μέλη της ΚΝΕ και εκλεγμένους με την Πανσπουδαστική Κ.Σ!  

Στην συνέχεια με μια πρωτοφανή ενέργεια προσπάθησε να επιβάλει τις απόψεις της στον Φοιτητικό Σύλλογο και με μια αισχρή ανακοίνωση έφτασε να κατηγορεί για “φασισμό του ΚΚΕ” και να αποκαλεί τα μέλη της ΚΝΕ ως «οι μεγαλύτεροι φασίστες», υιοθετώντας την μαύρη προπαγάνδα των εγκληματιών της Χρυσής Αυγής. Όταν η πλειοψηφία του Διοικητικού Συμβουλίου αρνήθηκε να υιοθετήσει την αισχρή αυτή στάση,  τότε με πρωταγωνιστές διάφορα γνωστά στελέχη της ΔΑΠ άνω των 30 χρόνων όπως ο Γραμματέας της ΚΕ της ΟΝΝΕΔ αλλά και ο Γραμματέας της ΔΑΠ, προσπάθησαν με ύβρεις και τραμπουκισμούς να επιβάλουν τις απόψεις τους.

Είναι επικίνδυνοι! Η ανοχή στα ναζιστικά σύμβολα και ιδεολογία δημιουργεί το έδαφος για να ετοιμάζονται τα νέα εγκλήματα των φασιστών! Ο αντικομουνισμός πρέπει να καταδικαστεί από όλους τους φοιτητές αφού προετοιμάζει τη επίθεση στα δικαιώματα μας στις σπουδές και τη ζωή.

Τέτοιες ενέργειες δεν γίνονται αποδεκτές μέσα στις σχολές μας για αυτό και η πλειοψηφία των φοιτητών τους καταδίκασε! 

Καμία ανοχή στο φασισμό και όσους τον συγκαλύπτουν!»

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
58'
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
58'
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
7'
35 - 58
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
ΗΜ
40 - 36
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;