Έστελνε πορνογραφικό υλικό στην ανήλικη κόρη του - Tης έλεγε ψέματα ότι «πρωταγωνιστεί» η μητέρα της
Καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης με αναστολή

Ένας 50χρονος άνδρας που έστελνε βίντεο με πορνογραφικό υλικό στην ανήλικη κόρη του και ισχυριζόταν ψευδώς ότι σε αυτό απεικονίζεται η μητέρα της καταδικάστηκε από το Πλημμελειοδικείο στη Θεσσαλονίκη σε ποινή φυλάκισης με αναστολή.

Ο 50χρονος άρχισε να στέλνει το πορνογραφικό υλικό στην κόρη του από τον Μάιο του 2020 και συνέχισε μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2021, διάστημα κατά το οποίο το ανδρόγυνο ήταν σε διάσταση. Η αποστολή του υλικού γινόταν μέσω Facebook, αλλά όχι από τον προσωπικό του λογαριασμό του πατέρα.

Ο ίδιος υποστήριζε πως στο βίντεο «πρωταγωνιστούσε» η μητέρα της ανήλικης. Μάλιστα, ο 50χρονος φέρεται να είπε στα τρία ανήλικα παιδιά τους πως η μητέρα τους εκδίδεται έναντι αμοιβής.

Κατά τη διάρκεια της δίκης στο Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης αποκαλύφθηκε ότι υπήρξαν συνεχείς συγκρούσεις ανάμεσα στον 50χρονο και την πρώην σύζυγό του, ενώ, σύμφωνα με τον φάκελο της δικογραφίας ο πρώτος ασκούσε σωματική και ψυχική βία σε βάρος των δύο μεγαλύτερων παιδιών τους, ενώ κατά το παρελθόν έχει καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία και του αφαιρέθηκε η άσκηση της γονικής μέριμνας.

Στην απολογία του αρνήθηκε πως έστειλε ο ίδιος τα βίντεο, την ύπαρξη των οποίων, σύμφωνα με όσα είπε, αγνοούσε μέχρι την καταγγελία της πρώην συζύγου του. Το δικαστήριο τον έκρινε τελικά ένοχο για ενδοοικογενειακή προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και συκοφαντική δυσφήμιση, ενώ του επεβλήθη ποινή φυλάκισης 18 μηνών, με 3ετη αναστολή.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;