Αντώνης Καφετζόπουλος: «Ξεσπά» κατά της ΕΡΤ για την απόφαση να «κόψει» τον «Τρίτο Όροφο»
Ο Αντώνης Καφετζόπουλος μιλάει για την πρόωρη ολοκλήρωση της κωμικής σειράς «Τρίτος Όροφος».

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και στον Πάνο Παπαδόπουλο και απασφάλισε κατά της ΕΡΤ για το γεγονός πως η κωμική σειρά «Τρίτος Όροφος», στην οποία πρωταγωνιστεί, θα ολοκληρωθεί νωρίτερα από ότι είχε συμφωνηθεί.

Αρχικά, ο γνωστός ηθοποιός είπε:

«Με την Λυδία Φωτοπούλου ήταν κάτι που το θέλαμε κι οι δύο και το κάναμε με όσο καλύτερο τρόπο και μεράκι είχαμε. Έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα από πέρυσι. Η ΕΡΤ έκανε μία πατάτα. Ενώ παρήγγειλε κάτι, που ήταν ένα δεκαπεντάλεπτο την ημέρα, μετά δεν είχαν τι να βάλουν ανάμεσα στις σειρές τους κι αποφάσισαν να βάλουν δύο επεισόδια. Οπότε θα τελειώσουν πιο νωρίς. Ας τα πακετάρουν κι ας τα βάλουν εκεί που νομίζουν» 

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος πρόσθεσε;

«Πήραν στα χέρια τους κάτι, το οποίο δεν εκτίμησαν και αυτό είναι δικαίωμα κάποιου να μην τιμά κάτι. Ως εκ τούτου το σπαταλήσανε και το σκορπίσανε. Δεν έχω ιδέα, δεν ξέρω τι γίνεται στην ΕΡΤ. Υπήρξε μία απαξίωση σε αυτό το πράγμα. Όταν σε απαξιώνουν, δεν έχεις διάθεση να συζητήσεις ξανά με ανθρώπους που σε απαξιώνουν. Λες ας τραβήξουν αυτοί τον δρόμο τους κι εγώ τον δρόμο μου»

Ο ηθοποιός σημείωσε για την κωμική σειρά της ΕΡΤ:

«Δεν είχαμε συμφωνήσει τίποτα. Δική τους ιδέα ήταν να είναι 15λεπτα καθημερινά. Δεν άλλαξα γνώμη εγώ, αλλά αυτοί για αυτό που ζητήσανε. Πήραν αυτό κι αποφάσισαν ότι τελικά θέλουμε δύο 15λπετα την ημέρα. Τι να συζητήσουμε;»

 

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;