Τεντόγλου: Ψήφισε «αντιπάλους» του για τον κορυφαίο αθλητή στον κόσμο για το 2023
Ο πρωταθλητής του μήκους είναι ένας από τους 11 υποψήφιους

Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι υποψήφιος για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή στίβου στον κόσμο, αλλά στήριξε αντιπάλους του με την ψήφο του.

Οι χρήστες των social media μπορούν- μέχρι τα μεσάνυχτα της 28ης Οκτωβρίου- να επιλέξουν τον αθλητή και την αθλήτρια που προτιμούν για το βραβείο του κορυφαίου στον κόσμο φέτος. Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι ανάμεσα στους 11 που διεκδικούν τον τίτλο στην κατηγορία των ανδρών.

Ήδη ο παγκόσμιος πρωταθλητής του μήκους έχει πάρει μέρος στην ψηφοφορία. Και σε αυτή στήριξε αντιπάλους του. Συγκεκριμένα, ψήφισε τον παγκόσμιο πρωταθλητή και ρέκορντμαν της σφαιροβολίας, Ράιαν Κράουζερ, αλλά και τον Νίρατζ Τσόπρα, ο οποίος κατέκτησε το χρυσό στον ακοντισμό, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Ο Μίλτος Τεντόγλου ψήφισε και για την κορυφαία αθλήτρια της χρονιάς, στηρίζοντας δύο παγκόσμιες πρωταθλήτριες, του τριπλούν Γιούλιμαρ Ρόχας και του ακοντισμού Χαρούκα Κιταγκούτσι.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by World Athletics (@worldathletics)

Αν πάντως κάποιος θέλει να στηρίξει τον πρωταθλητή του μήκους στην ψηφοφορία για τον κορυφαίο στον κόσμο, μπορεί να το κάνει μέσω των social media, έως τα μεσάνυχτα της 28ης Οκτωβρίου.

Ως μία ψήφος μετρά κάθε like στην ανάρτηση για έκαστο υποψήφιο στο Facebook, το Instagram και το YouTube και κάθε retweet στο X. Ο κορυφαίος αθλητής- το όνομα του οποίου θα ανακοινωθεί στις 13-14 Νοεμβρίου- θα αναδειχθεί μέσα από τρεις ψηφοφορίες.

Το αποτέλεσμα θα κριθεί κατά 50% από τις ψήφους των μελών του ΔΣ της World Athletics, κατά 25% από εκείνες της «οικογένειας» του παγκόσμιου στίβου και κατά 25% από τα social media.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by World Athletics (@worldathletics)

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;