Fame Story: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο
Fame Story: Η ώρα για το εβδομαδιαίο fitting με τα ρούχα, που θα εμφανιστούν στο Live, έχει φτάσει και η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη δοκιμάζει σε κάποιους από τους σπουδαστές «κόντρα» στυλ.

Οι πρόβες των σπουδαστών της της Ακαδημίας συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς και όλοι θέλουν να τα δώσουν όλα στο 3ο Fame Story Liveτην Παρασκευή 13 Οκτωβρίου στις 21:00!

Η ώρα για το εβδομαδιαίο fitting με τα ρούχα, που θα εμφανιστούν στο Live, έχει φτάσει και η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη δοκιμάζει σε κάποιους από τους σπουδαστές «κόντρα» στυλ. Ποια θα είναι η αντίδρασή τους;

Η Εύη Δρούτσα, η στιχουργός των μεγαλύτερων επιτυχιών, που έχει συνεργαστεί με τα κορυφαία ονόματα της δισκογραφίας, μπαίνει στην Ακαδημία του Fame Story για να κάνει ένα ξεχωριστό masterclass στους σπουδαστές. Με πολύχρονη εμπειρία και σπουδαία πορεία, η Εύη Δρούτσα δίνει πολύτιμες συμβουλές στους μελλοντικούς της συνεργάτες.

Ο Τριαντάφυλλος επιστρέφει στην Ακαδημία με μια καινούρια, συναρπαστική έκπληξη! Ανακοινώνει ότι θα γράψει τραγούδι για έναν από τους σπουδαστές! Όλοι μαζί τραγουδάνε και στο τέλος ο Τριαντάφυλλος ανακοινώνει τον «νικητή»! Ποιος ή ποια θα έχει την ευκαιρία να ερμηνεύσει ένα πρωτότυπο τραγούδι;

Η τηλεφωνική επικοινωνία των σπουδαστών με τους συγγενείς τους, προκαλεί  δυνατά συναισθήματα  συγκίνησης και χαράς ενώ στο συμβούλιο οι  καθηγητές καλούνται να αποφασίσουν για έναν ακόμη προτεινόμενο για αποχώρηση.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;