Σασμός Spoiler 12/10: Μία έκρηξη μέσα στη νύχτα και.... η νηνεμία θα τελειώσει για όλους απότομα
Σασμός Spoiler 12/10: Σταθερά στην πρώτη θέση επιλογής των τηλεθεατών

Ακόμη ένα συναρπαστικό επεισόδιο του Σασμού έρχται απόψε, Πέμπτη 12  Οκτωβρίου, στις 21:00, στον Alpha.

Σασμός Spoiler 12/10: Επεισόδιο 13

Η Καλλιόπη με την Άννα συζητούν σε εύθυμο κλίμα για τη διοργάνωση του γλεντιού του αρραβώνα αλλά ένα τηλεφώνημα της Βασιλικής ανατρέπει την κατάσταση.

H Βασιλική ζητά τη βοήθεια της Καλλιόπης για την καρφίτσα που έλαβε από τον νεκρό Φαρμάκη, ενώ ο Μαθιός συμφιλιώνεται με τον Νικηφόρο. Ο Νικηφόρος καταλαβαίνει πως η αγάπη του για το Μαθιό είναι μεγαλύτερη από τον θυμό, και καταλήγουν όλοι μαζί σαν οικογένεια.

Ο Παύλος υποχωρεί μπροστά στις διαβεβαιώσεις της Καλλιόπης για τον Αστέρη, ενώ αυτός αρχίζει να βλέπει ακόμα και τον Αντρέα πιο θετικά και ονειρεύεται τη ζωή που έρχεται για κείνον και την Αργυρώ. Η νηνεμία πριν την καταιγίδα όμως, θα τελειώσει για όλους απότομα!

Sneak Preview:

Trailer:

*Πρωτιά σε όλα σχεδόν τα τηλεοπτικά κοινά κατέγραψε το χθεσινό επεισόδιο του «Σασμού» με ποσοστό 22,1% στο σύνολο κοινού21,1% στο δυναμικό κοινό26,2% στο γυναικείο δυναμικό κοινό, ενώ σε επιμέρους γυναικείο κοινό κατέγραψε 35,8%.

Επίσης, 1.647.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν  έστω για 1 λεπτό τις  συγκλονιστικές εξελίξεις της σειράς.

Σασμός – Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00

Σενάριο: Εμμανουέλα Αλεξίου

Σύμβουλοι Σεναρίου: Σπηλιόπουλος Χ.Β – Μ. Ζαφειροπούλου

Σκηνοθεσία: Ζωή Φίλιππα

Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαπα, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Βασίλης Μπισμπίκης, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Πηνελόπη Τσιλίκα, Μιχάλης Αεράκης, Γιώργος Αμούτζας, Γιώργος Γεροντιδάκης, Αλίνα Κοτσοβούλου, Δανάη Παπά, Στάθης Μαντζώρος, Όλγα Δαμάνη.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Συμμετέχουν: Στέλλα Γκίκα, Γιώτα Φέστα, Ευφημία Καλογιάννη, Σπύρος Σαραφιανός, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στρατής Χατζησταματίου, Σάντυ Χατζηιωάννου, Δημήτρης Μαμιός, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Μάνος Πετούσης, Θάνος Μπίρκος, Νίκος Τσολερίδης, Σταμάτης Κακαβελάκης, Τιμόθεος Θάνος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;