Olivia Rodrigo: Η ξεχωριστή συναυλία της που θα μπορέσεις να απολαύσεις μέσα από το YouTube
Ετοιμάσου να streamάρεις μία ξεχωριστή συναυλία της Olivia Rodrigo μέσα από το YouTube.

Η Olivia Rodrigo με την κυκλοφορία του δεύτερου προσωπικού της άλμπουμ με τίτλο «GUTS» και απέδειξε ξανά τον λόγο που έχει χαρακτηριστεί ως η φωνή της Gen Z. Τώρα, η νεαρή καλλιτέχνης -πριν την μεγάλη παγκόσμια περιοδεία της- θα κάνει μία οικεία συναυλία-έκπληξη για τους φανς της στο Los Angeles και θα μπορούμε να την παρακολουθήσουμε όλοι μέσα από το YouTube.

Η γνωστή εταιρεία American Express ανακοίνωσε την Κυριακή (8/10) πως η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός πρόκειται να κάνει μία ξεχωριστή συναυλία για τους κατόχους της κάρτας της στο Theatre at Ace Hotel το βράδυ της Δευτέρας.

Οι εν λόγω κάτοχοι καρτών θα έπρεπε να είναι γρήγοροι για τη διάθεση των εισιτηρίων. Τα εισιτήρια για το «An Evening With Olivia Rodrigo» πωλήθηκαν στους κατόχους της κάρτας μόλις μία ώρα αργότερα μετά την ανακοίνωση της συναυλίας. PT Κυριακή, μέσω AXS, σε αυτόν τον σύνδεσμο. Τα εισιτήρια κόστιζαν 25 δολάριο και τα κέρδη θα πήγαιναν στον φιλανθρωπικό οργανισμό Fund 4 Good, που αποτελεί τον νέο μην κερδοσκοπικό οργανισμό της Olivia Rodrigo.

Μέσα σε μία ώρα από τη διάθεσή τους, τα εισιτήρια για αυτή την… οικεία συναυλία έγιναν sold out.

Παρόλο που τα μόλις 1.600 εισιτήρια ξεπουλήθηκαν σε μικρό χρονικό διάστημα, τόσο οι φανς που βρίσκονται στην Αμερική, όσο και εκείνοι που βρίσκονται σε άλλες χώρες του κόσμου θα μπορέσουν να απολαύσουν την ξεχωριστή συναυλία της Oliva Rodrigo μέσα από το YouTube.

Η συναυλία θα κινηματογραφηθεί και θα διατεθεί στο κοινό για stream μέσα από το επίσημο κανάλι της Rodrigo στο YouTube, ξεκινώντας την Τρίτη το βράδυ στις 8 μ.μ. ET/5 μ.μ. PT -δηλαδή 3 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας- και θα παραμείνει διαθέσιμη στην πλατφόρμα μέχρι την Πέμπτη.

Η Olivia Rodrigo θα ερμηνεύσει μερικά από τα τραγούδια του πρόσφατου άλμπουμ της «GUTS» και θα μοιραστεί ιστορίες πίσω από τη δημιουργία των τραγουδιών. Αν και η AmEx δεν έχει επιβεβαιώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τη συναυλία, αναμένεται να είναι μια σόλο παράσταση που θα θυμίζει το σετ τριών τραγουδιών που ερμήνευσε πρόσφατα η καλλιτέχνης στο Μουσείο Grammy.

Η AmEx περιγράφει την παράσταση στο Θέατρο του Ace Hotel ως μια «συναρπαστική εμπειρία συναυλίας» που θα «ζωντανέψει μερικές από τις πιο εμβληματικές στιγμές του «Guts» με φωτογραφίες έτοιμες να ανέβουν στο Instagram».

Μέσα στο 2024, η Olivia Rodrigo θα ξεκινήσει την παγκόσμια περιοδεία της και θα φέρει τα τραγούδια της σε αρένες και στάδια σε όλο τον κόσμο!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olivia Rodrigo (@oliviarodrigo)

Με πληροφορίες από Variety

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
07 Μαϊ. 2024
Παρ
22:00
-
Μπο
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
07 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;