Πόλεμος στο Ισραήλ: Ματαιώνονται πτήσεις από Αθήνα για Τελ Αβίβ
Η Aegean έχει ανακοινώσει ότι μέχρι αύριο δεν θα πραγματοποιεί πτήσεις από Ελλάδα για Ισραήλ

Ματαιώθηκε πρωινή πτήση της αεροπορικής εταιρείας Arkia από Αθήνα για Τελ Αβίβ λόγω άρνησης Βουλγάρων πιλότων να πετάξουν προς Ισραήλ ως αποτέλεσμα των πολεμικών συγκρούσεων που έχουν ξεσπάσει.

Εκτός της Aegean που έχει ανακοινώσει ότι μέχρι αύριο, Δεύτέρα, δεν θα πραγματοποιεί πτήσεις από Ελλάδα για Iσραήλ, προγραμματισμένες και ναυλωμένες από τη χώρα μας προς το Ισραήλ κάνουν οι εταιρείες Bluebird, ISR Air, Tuss και η Wizz Air.

Η AEGEAN, με ανακοίνωσή της, αναφέρει: «Η Aegean ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι λόγω των πρόσφατων γεγονότων ακυρώνει όλες τις προγραμματισμένες πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Τελ Αβίβ από σήμερα και για το επόμενο 48ωρο. Οι επιβάτες που διαθέτουν εισιτήρια προς Τελ Αβίβ μπορούν να αλλάξουν ή να ακυρώσουν τα εισιτήρια τους χωρίς κόστος, επικοινωνώντας με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο δύο 210626100».

Η γερμανική αεροπορική εταιρεία Lufthansa, επίσης, διέκοψε τις πτήσεις προς το Iσραήλ, όπως και η ελβετική Swiss Air, η αυστριακή εταιρεία Austrian Airlines και η Turkish Airlines είναι μεταξύ των εταιρειών που ακυρώνουν πτήσεις από και προς το Ισραήλ.

Πάντως, αυτή την ώρα στο Ισραήλ βρίσκονται αρκετοί Έλληνες που περνούν τις διακοπές τους με οργανωμένα πακέτα, ή ως μεμονωμένοι, ενώ αρκετές χιλιάδες Ισραηλινοί παραθερίζουν στη χώρα μας, τόσο στην Αθήνα, όσο και σε νησιωτικούς προορισμούς.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, οι προγραμματισμένες αεροπορικές θέσεις από το Ισραήλ προς τη χώρα μας που αφορούν σε τουρίστες είναι 112.000 για τον μήνα Οκτώβριο.

Τηλέφωνα εκτάκτου ανάγκης της πρεσβείας της Ελλάδας στο Ισραήλ

Στο μεταξύ, τηλέφωνα εκτάκτου ανάγκης της πρεσβείας της Ελλάδας και του Γενικού Προξενείου Ιεροσολύμων για Έλληνες πολίτες που βρίσκονται στο Ισραήλ και στα Παλαιστινιακά εδάφη, έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Εξωτερικών με ανακοίνωσή του.

Τηλέφωνο εκτάκτου ανάγκης Πρεσβείας της Ελλάδας στο Τελ Αβίβ: +972544808297

Τηλέφωνο εκτάκτου ανάγκης του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στα Ιεροσόλυμα: +972523032253

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;