Νατάσα Μποφίλιου: Απαντά σε όσους την χαρακτηρίζουν «επαναστάτρια» - Με ποιους καλλιτέχνες θα συνεργαζόταν
Η Νατάσα Μποφίλιου μιλάει για τον χαρακτηρισμό ως «επαναστάτρια», τη συνεργασία με άλλους καλλιτέχνες και τις αντιδράσεις που προκάλεσε η φωτογράφισή της με γούνα στο Λονδίνο.

Η Νατάσα Μποφίλιου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι». Η δημοφιλής καλλιτέχνης ρωτήθηκε για ενδεχόμενες συνεργασίες της με άλλους καλλιτέχνες, απάντησε στον χαρακτηρισμό «επαναστάτρια» τον οποίο συχνά της αποδίδουν, ενώ μίλησε και για την πολυσυζητημένη φωτογράφηση που είχε κάνει πριν από λίγο καιρό στο Λονδίνο.

Αρχικά, η γνωστή ερμηνεύτρια αναφέρθηκε στις αντιδράσεις που προκάλεσε η φωτογράφισή της με γούνα στους δρόμους του Λονδίνου. Η ίδια σχολίασε:

«Δεν έχω να απαντήσω τίποτα σε όλους όσους με χαρακτηρίζουν «επαναστάτρια». Εγώ θέλω να είμαι με τη σωστή πλευρά της ιστορίας.

Όλα αυτά είναι τόσο ξεπερασμένα. Η αντίληψη αυτή είναι παλιακή και δεν έχει κανένα έρεισμα με την πραγματικότητα. Δεν αξίζει να μπεις καν σε αυτή τη συζήτηση. Φυσικά και έκανα ξανά ανάλογη φωτογράφιση»

Σε ερώτηση για το αν θα συνεργαζόταν με καλλιτέχνες, όπως ο Αντώνης Ρέμος και η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Νατάσα Μποφίλιου απαντάει πως:

«Ως καλλιτέχνης διαλέγω να κάνω πράγματα που μου ταιριάζουν αισθητικά και στα οποία μπορώ να ανταπεξέλθω. Νομίζω ότι αυτό που κάνουμε μουσικά με την ομάδα μου είναι συγκεκριμένο και δεν προσαρμόζεται σε άλλη συνθήκη εύκολα.

Θα συνεργαζόμουν με την Ελεονώρα Ζουγανέλη αν θα θέλαμε να πούμε το ίδιο πράγμα. Τι κόντρα να έχουμε; Έχουμε αγάπη και θαυμασμό η μία για την άλλη»

Η Νατάσα Μποφίλιου καταλήγει:

«Είναι άλλο πράγμα η πολιτική τοποθέτηση και άλλο η υπεράσπιση μίας ναζιστικής, εγκληματικής οργάνωσης. Για τους ανθρώπους που επιλέγω να ακούσω με ενδιαφέρει το έργο. Όταν το έργο είναι σπουδαίο ξεπερνάει τον άνθρωπο. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις που τοποθετήσεις αποτελούν επίθεση προς τον άνθρωπο»

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;